Att förlora ett barn!

Att förlora ett barn är det absolut värsta en människa kan råka ut för. Jag vet för jag har precis gjort det! Jag har alltid trott att jag kunnat förstå hur man måste känna det när man förlorar ett barn men nu vet jag att man kan aldrig förstå vilken bottenlös förtvivlan, vilken smärta, ångest och oändlig saknad man känner innan man själv råkat ut för det. Fredagen den 3 november kommer för alltid att vara etsat i mitt minne! Dagen då jag och min man hittade vår 21-åriga son död på sin toalett. Han orkade inte leva längre och hade tagit sitt liv! Denna bild kommer nog aldrig att blekna. Jag mår så j…a dåligt och saknar honom något så fruktansvärt mycket att det inte går att beskriva.

Tänkte att det kanske kunde lätta något att skriva om det som hänt. Denna dagen är den värsta i mitt liv och den näst värsta hade vi i fredags då vi hade begravningen! Så otroligt mycket folk i kyrkan som precis som vi grät av oändlig sorg och saknad. Hur tusan klarar man något sånt här? Jag vet då inte hur jag någonsinn ska kunna bli människa igen! Hade jag inte haft min man och mina andra fyra barn så vet jag inte hur dessa tre veckorna skulle gått. Inte för att man klarat så mycket under dessa veckorna, men på något sätt har vi tagit oss hit även om jag inte vet hur.

En sak vet jag dock och det är att man värdesätter det man har betydligt mycket mer nu än vad jag gjorde innan. Mina barn och min man betyder allt för mig och jag älskar dem över allt annat. Jag älskar dem alla till solen och månen och tillbaka igen.

Och till min älskade son som nu finns bland änglarna! Jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen! Jag saknar dig något så otroligt mycket! Mitt hjärta värker av saknad! Tänk att jag aldrig mer kommer att kunna krama dig, aldrig mer nypa dig i kinderna aldrig mer få höra dig säga TJEEENA när du kommer in genom dörren.

VARFÖR???????

13 svar to “Att förlora ett barn!”

 1. Deppspret Says:

  Ger dig en stor kram!!!! Det finns inget svar!!! Inget därför! Och det är svårt!!! Sorgen kommer alltid att finnas där, men de ljusa minnena kommer sakta att ta över! Men det tar tid.

 2. Storkenflyger Says:

  Vad ska man skriva efter att ha läst ditt inlägg. Så fruktansvärt hemskt. Hoppas att du ska orka se det ljusa i livet igen en dag.

 3. Tina Says:

  det är ju som alla säger.. Tiden läker alla sår.. och så smånigom så finns bara ärret kvar.. som ett minne att minnas din son.. för den han va och för det att stod för..Tänker på dej–

 4. Mrs Kallan Says:

  Jag gråter när jag läser vad du skrivit. Jag vet inte vad jag ska säga…*Jag skickar en varm och stor stykekram.*

 5. EnQ Says:

  Jag finner inga ord. Känner bara en enorm sorg över allt ni måste gå igenom. Kan aldrig förstå smärtan som måste vara outhärdlig. Hoppas ni får många varma kramar och kärlek ifrån nära och kära nu i denna svåra tid. Kramar frånA.

 6. Gunilla Says:

  Jag har suttit här och läst dina inlägg. jag kan känna din smärta. Man har väl nån gång tänkt tanken men att sedan behöva uppleva den själv det kan inte beskrivas med ord. Det är det värsta som kan hända, detta att mista ett barn. Inatt är det 20 månader sedan vår son omkom i en trafikolycka. Jag har också minnesbilder som jag hoppas någon gång ska blekna, men när…..Jag startade en blogg för att bli av med en del känslor. Du får gärna höra av dig om du vill!En stor kram från Gunillamamma till Rickard 81-05

 7. Sara Says:

  Tror inte ett dugg på att tiden läker alla sår..möjligen att tiden gör så att man kan lära sig att uthärda dagarna lättare.. Min bror dog i juni..bara 20 år gammal..av hjärtinfarkt..Vet hur jobbigt det kan vara..stå på dig.. *kram*

 8. Elin Karlsson Says:

  måste bara få säga…Vilken underbart vacker son. Vila i frid .

 9. josefine Says:

  Det rinner många tårar ner för min kind när jag läser detta! Lider med er verkligen! Ni verkar vara så starka! Kämpa vidare !

 10. elin Says:

  Känner igen mig i några av dina bloggar, att förlora någon så nära är så svårt, tårar vill inte sluta rinna, och vardagar kommer aldrig se desamma ut, Men hoppas verkligen ni tar hand varandra och fortsätter kämpa vidare (F)

 11. Eva Says:

  Hej! Tänker på dig och din familj i denna stund. I vintras hände samma sak med en kompis till mig och jag förstår er förtvivlan. Inga ord eller saker kan trösta er men ni har resten av er familj som stöttpelare. Kram på er!

 12. Sigrid Says:

  Tänker på digKram

 13. jENNY Says:

  Hej min vän!Jag blir så ledsen när jag läser detta!Så orättvist livet kan vara :(.Önskar dig och din familj ALL lycka!STOR KRAM från mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: