Kommer man någonsin att må bättre?

Hej igen!

Var några dagar sedan jag skrev, men har inte orkat!

Igår kom så dagen då jag fick bära min son för sista gången någonsin! Dagen då hans urna skulle ställas på hans viloplats.

Hans lillasyster bar urnan fram till kyrkan och sedan bar jag den fram till platsen där han ska vila. Jag ville inte släppa honom, ville krama honom så länge det gick men till slut var jag tvungen att släppa taget och hans pappa satte försiktigt ner urnan i jorden.

Det var fruktansvärt jobbigt att innan gravsättningen vara tvungen att berätta för de andra fyra barnen hur det skulle gå till och hur deras älskade storebror nu skulle ”se ut”. Att förklara varför man kremeras och att kistan nu skulle vara en kruka och Christian aska.

Om du bara visste Christian hur dåligt dina syskon mår! Och hur dåligt vi mår, hur dåligt alla som älskade dig mår!

När jag lämnat de små i skolan i morse så gick jag som vanligt över till kyrkogården för att se så lyktan lyser. Det gjorde den och vaktmästaren hade gjort så fint med granris över gropen och satt upp ett kors med hans namn, tillfälligt tills stenen kommit på plats.

Idag har jag också ordnat med en minnessida för honom på www.tillminneav.se sök på Christian Sellergren. På denna sidan kan man tända ett ljus för de som blivit änglar.

Christian jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Igår bar jag din kropp för sista gången men jag kommer för alltid att bära dig i mitt hjärta.

Kram Mamma

8 svar to “Kommer man någonsin att må bättre?”

 1. Trasig inuti Says:

  .. hittar inte orden som kan skänka tröst eller lindring.. men jag sträcker ut min hand och ger dig en varm och innerlig kram..

 2. Intermezzo Says:

  Mina tankar finns hos er. Många kramar!

 3. uno Says:

  Har tänkt tanken så ofta. Men sluppit verkligheten. Har en nästående som snart kommer att dö, förbereder mig och familjen så gott det går. men det går aldrig att förebereda det definitiva. I Afrika lever människorna så länge man minns dem, tänker på dem och låter dem få utrymme i vardagen. Försöker tänka så, att det inte är definitivt. Tänker på dig.

 4. pernilla Says:

  Önskar att det fanns nåt jag kunde göra för Er!Tänker Så mycket på Er och på Christian. Tänk om man bara kunde vakna upp från den här hemska mardrömmen.. finns inget på jorden jag önskat mer.. kramar Pernilla

 5. Susann Says:

  Skickar massor av kramar och styrka till er .Vet hur ni har det just nu men jag känner med er och tänker på er .Kram Susann Jonnys ängla mammaKram till Christian tänder ett ljus brevid Jonnys ikväll.

 6. Gittan Says:

  Hej Pernilla jag kan inte beskriva i ord hur tråkigt det var att läsa hans dödsannons i Hallandsposten. Jag skickar många varma kramar till dig och hela din familj. Din Datorteks kompis Gittan

 7. Susann Says:

  Kommer inom och ville säga Godnatt .Jag vet inte hur jag klarat detta jag har inte förstått att jag inte mer får träffa min Jonny .Men jag vill säga en sak glöm inte av er själva sova äta gråta är det man ska göra och det är ett måste för att orka.Jag tänker på er och läser din blogg med många tårar längs med min kind .Kramar länge och sov gott så gott ni nu kan .Vet hur jävla skit allt känns .Kram Susann Jonnys ängla mamma

 8. Gunilla Says:

  Måste bara få lämna en stor kram till er nu när ni gjort ytterligare en av alla smärstsamma stunder/saker vi måste genomgå. Jag kan bara säga att jag känner med er. Lär er dock att vi alla sörjer på olika vis i en familj och inget sätt är fel.Kram Gunilla mamma till Rickard 81-05

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: