Gravsten och julfint!!

Så har vi snart klarat oss igenom ytterligare en dag! Var som vanligt och hälsade på dig, pratade lite med dig i dag på morgonen när jag lämnat de små i skolan.

Idag har vi också ordnat med din sten, otroligt, men tyvärr sant! Vi har valt ett fint hjärta och ditt foto kommer att vara på den så vi kan se dina vackra ögon varje gång vi hälsar på dig. Ägaren till stenhuggeriet har lovat att prioritera din sten så den kommer på plats till din födelsedag den 17 december. Dagen då du skulle fylla 22 år! Det enda som kan sätta stopp för det är om det smäller till och blir jättekallt, för då kan de inte sätta den på plats. Jag hoppas verkligen att vädret håller sig milt för det skulle betyda väldigt mycket att få allt klart till din födelsedag, att kunna få göra det fint för dig även om jag hellre hade velat hjälpa dig och göra julfint i din lägenhet.

Ja julfint! Vem vill ha julfint nu? Inte jag! Har med stor ansträngning iallafall satt upp ljusstakar och stjärnor i fönstrena och en ljusslinga i plommonträdet. Det får räcka så i år! Har ingen lust att hänga upp julgardiner och massa tomtar och krimskrams, inte i år, inte när du inte är här. Julen i år kommer att bli mycket annorlunda, men för dina småsyskons skull måste vi ändå försöka fira den även om det kommer att saknas en vid bordet!

Idag har vi också haft besök av prästen, vi satt och pratade om dig. Han har varit ett stort stöd för oss under dessa hemska fem veckor (på fredag).

Christian vi saknar dig! Jag vill så gärna krama om dig och nypa dig i kinderna och pussa dem som jag brukar göra.

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Kram Mamma.

3 svar to “Gravsten och julfint!!”

  1. kyrksyster Says:

    Har inga ord… men läser… och delar!

  2. Susann Says:

    Tänker på er .Kram Susann Jonnys ängla mamma

  3. ~M~ Says:

    Ska hålla en tumme för fortsatt milt väder.Kram/~M~

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: