Idag var det svårt att gå upp!

Ja det var det verkligen, jag ville inte stiga upp och möta verkligheten idag. Men till slut var jag ändå tvungen att göra det för de små skulle ha frukost och köras till skolan, de två stora också för den delen men de sköter sig nästan helt själva. Hade jag inte haft mina andra fyra ”ungar” vet jag inte vad jag gjort. De får mig att orka kämpa vidare. För deras skull måste jag ta mig igenom det här!

Många har frågat hur jag orkar skriva, jag får höra att jag är stark och duktig! Jag är varken stark eller duktig, men jag måste överleva, överleva för min familjs skull! För mig är det en hjälp i sorgen att få skriva om det som hänt och vad som händer, vad jag tänker och känner.

Jag var en kort sväng om dig idag Christian, plockade bort lite vissna löv som lagt sig på din plats, kollade så lycktan fortfarande lyste. Idag var första gången som jag inte grät när jag stod där! Är jag konstig? Men idag kom faktiskt inga tårar! Saknaden, sorgen och smärtan finns ändå inom mig, nu och för alltid.

Min lillasyster ringde nyss och frågade om jag kunde passa Julia en stund medan hon städar hos en äldre dam. Klart jag kan det! Den lilla goa tösen är ett ljus i detta mörka som drabbat oss och jag blir glad av att vara nära henne.

Christian, jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen! Hälsar på dig i eftermiddag igen!

 

Kram Mamma

3 svar to “Idag var det svårt att gå upp!”

  1. En Änglamamma Says:

    Hej Pernilla!!!!!!Ja jag vet hur det känns det finns dagar då det inte finns några tårar, men en sak tror jag att du gör bra det är att skriva, jag skrev mycket dikter när jag fick min sorg och det var en lättnad att bara göra det. Sedan jag skaffade min blogg har jag vissa dagar då jag måste skriva till henne, kanske läser hon det jag skriver, jag vill tro det i alla fall.Ha en så bra dag du kan.Var rädd om dej och de dina.Kramiz Babsan

  2. Veronica Says:

    Vill bara skicka en styrke kram till dig och din familj.Jag förstod väldigt snabbt att de va du Pernilla som hade drabbat den där dagen i november. Har tänkt mycke på dig KramVeronica

  3. Susann Says:

    ´Skickar en massor av kramar till er alla .Kram Susann Jonnys ängla mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: