Aftonbladet skriver om www.tillminneav.se

I dagens Aftonbladet står det om minnessidan jag skrivit om tidigare www.tillminneav.se och en annan änglamamma och wooow vad många som varit inne och tänt ett ljus för min älskade Christian och för de andra som finns med på sidan! Tack alla för er omtanke!

Som jag skrev i morse så skulle jag passa min systerdotter idag. Det var skönt att få lite annat att tänka på ett tag. Åt sen lunch med min syster på stan och flera stycken som jag inte träffat sen det hände kom fram och kramade om mig. 98% är helt underbara men sen finns det ca 2% som undviker oss, blir väldigt upptagna med något längst upp på hyllan i affären när jag går förbi! Jag förstår ju att det beror på deras egna rädsla, de vet inte vad de ska säga.

Efter lunchen åkte jag till stenhuggeriet för att titta på textförslaget till stenen som nu var klart. Det går inte att med ord beskriva hur hemskt det var att se sin sons namn på en gravsten! Usch och fy! Jag började gråta och fick gå därifrån.

När jag hämtat de små från fritids svängde jag hemmåt, en gammal kompis vars son Christian var bästa kompis med för ett antal år sedan skulle komma och hälsa på. Du kommer väl ihåg Thomas, Christian? Men när jag svängde så säger Adam, min yngste, men mamma, Kicka då? Jag fick snällt vända bilen och köra tillbaka till kyrkan som ligger jämte skolan. Adam ville ju säga hej till storebror såklart innan vi åkte hem! Hur kunde jag glömma det? När vi kom hem så kom hon samtidigt som oss, vi satt länge och pratade gamla minnen från när pojkarna var yngre. Riktigt skönt att ses igen faktiskt.

Christian i kväll har jag och pappa varit i din lägenhet för att lite smått börja ta hand om dina saker. Jag klarar inte av att åka dit själv utan måste ha pappa med mig. Faaan (förlåt) vad svårt det är att packa ihop dina saker! På lördag ska vi försöka ta hand om resten och städa den för att sedan kunna lämna tillbaka dina nycklar till hyresvärden. Vad ska vi göra med alla saker? Helst vill jag spara allt men det går ju inte som du säkert förstår.

När vi kom hem ringde telefonen och det var en mamma som läst om minnessidan www.tillminneav.se på Aftonbladet och där hittat dig Christian och sedan letat upp vårt nummer. Hon berättade att vi var i samma situation, hennes son hade tagit sitt liv bara tre dagar innan och hon bor strax utanför vår stad. Vi pratade länge om er, våra söner, det var faktiskt skönt att få prata med någon som visste precis vad jag just nu känner och som tänker samma tankar som jag.

Christian, nu har pappa gått för att fixa en macka åt mig, jag har inte ätit sedan lunchen med moster ”Gecke”, jag har så mycket annat att tänka på just nu så jag glömmer faktiskt att äta! Vissa dagar kan jag komma på mig själv framåt kvällen att jag inte har ätit på hela dagen!

Christian! Jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen.

Kram Mamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: