Idag är det skitjobbigt!!

Ja idag är en sådan dag då allt känns för j…..t! Jag har gråtit flera gånger redan och det är bara förmiddag, hur ska denna dagen sluta? Och jag som ska försöka gå till jobbet i eftermiddag! Är jättenervös för hur det ska gå, men vet samtidigt att jag behöver komma igång och få annat att tänka på.

Håller på att göra iordning dina saker idag också Christian, sorterar vad vi ska spara och inte, diskar ditt porslin och packar en del i lådor. J…a unge! Varför utsatte du oss för detta??? Varför ska jag din mamma behöva stå här med tårarna rinnande och sortera dina saker och bestämma vad vi ska spara? Helst vill jag spara ALLT! Men det går ju inte, din lägenhet måste tömmas och vi kan inte få plats med allt här hemma.

Hittade tidningsurklipp från Hallandsposten som intervjuade dig för exakt 2 år sedan när du skulle fylla 20 och precis var på väg till USA för att försvara Team Eyeballers VM titel, där fanns också tidningsurklipp från Expressens söndagsbilaga om laget, där du skrivit dagbok från USA. I dessa artiklar var du så glad och planerade din framtid. Du sa tillochmed att vi, du och jag skulle bugga när du blev pensionär! Varför höll du inte det löftet?

Nu måste jag försöka äta lite så jag orkar med det här. Pappa ringde precis och kollade hur det är och om jag ätit något idag. Ätit, ja en banan är vad jag fått i mig i dag på morgonen, så nu måste jag skärpa mig och äta något!

Christian, jag saknar dig så oändligt mycket! Snälla kom tillbaka till mig!! 

Kram Mamma

7 svar to “Idag är det skitjobbigt!!”

 1. trollhare Says:

  *kramar om*Jag vet att det inte är någon tröst, men…Din blogg har fått mig att börja tänka i nya banor. Jag har själv varit oerhört nära många gånger, har liksom aldrig fattat vad det kan göra med de andra förrän nu, när jag läser din blogg…Det är jättebra även för andra att du skriver…*kram igen*

 2. Busan Says:

  Kramar om dig Pernilla, men du måste äta för att orka och som du skrev i en tidigare blogg så måste du orka för dina andra 4 ungars skull… Lycka till på jobbet i eftermiddag.Kram Från Veronica

 3. Susann Says:

  Hej Pernilla..Jag tänker mycket på dig ska du veta .Men lova att äta sova och gråta .Det är dem tre viktigaste saker som man måste tänka på .Och tänk på dig själv.Kramar dig hårt och länge .Jag vet hur det är uch önskar att ingen ska behöva sitt så här .Det gör ont Kram Susann Jonnys ängla mamma

 4. Fröken oktober Says:

  Trollhare: Jag hoppas verkligen att tänker i nya banor som du själv skriver. Jag vet hur det är att förlora någon nära pga självmord och jag kan inte säga annat än att ta sitt liv är det mest fruktansvärda som en person kan göra emot de personer som älskar den. Det förstör så oerhört mycket och inga brev med förklaringar och skäl i världen kan någonsin lindra den smärtan. Be om hjälp när det är svårt! ta hand om dig, kram!

 5. Minimi Says:

  Det är starkt av dig att blogga om detta, och förhoppningsvis kan det hjälpa lite grann för dig själv också att få ur dig saker och ting. Sänder dig varma tankar och en kram!

 6. trollhare Says:

  Oktober: Jo, jag håller på att lära mig… At blogga är för mig den bästa ståutfärdigheten när det blir tungt… Därför sitter jag här tills ögonen blöder hellre än stänger av…

 7. Kristina Says:

  Kramar om dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: