Tisdag kväll och inga tårar!

Ja det är faktiskt så att idag har jag inte gråtit, inte ens när jag var uppe på kyrkogården i morse! Men det är idag det, vem vet hur morgondagen blir?

Pratade lite med Christians flickvän i kväll, världens goaste tjej! Vi pratade lite om hur vi ska göra på söndag som ju är hans 22-årsdag. Ja fira den kommer vi ju inte att göra men ändå träffas allihopa och lägga en blomma på graven, kanske ta en fika tillsammans och prata om Christian, det finaste vi haft tillsammans och om alla bra minnen.

J…a unge, du hade ju hela livet framför dig, varför kunde vi inte få fira din 22-årsdag på söndag hemma hos dig. Du hade säkert bjudit på pastasallad och sen din älsklingstårta, dajmtårta! Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde få göra det! VARFÖR får jag inte det???

En sak är då säkert och det är att när vi ses igen Christian, då ska jag ruska om dig ordentligt och sen skälla på dig och efter det krama dig länge, länge, länge och aldrig mer släppa dig!

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Kram mamma.

2 svar to “Tisdag kväll och inga tårar!”

  1. liljansval Says:

    *kramar om dig och ger dig lite värme*liljan

  2. Susann Says:

    Lilla gumman .Så fint på gravstenen .Finner inga ord jag blir så ledsen när jag ser hur vackert det kommer att bli.Tänker mycket på dig /er .Kramar om länge och ger er styrka .Sov gott så gott det nu går.Sänder John blund till er .Kram Susann Jonnys ängla mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: