Fyra j…a dagar kvar!

                               

Ja så känner jag idag! Jag längtar inte efter julafton, vill helst hoppa över den! Men för de andra barnens skull måste vi försöka få en så trevlig jul som det går.

Men en stor tomhet kommer att kännas! Du, Christian kommer ju att saknas här hos oss!

På min önskelista i år finns bara en önskan och det är:

                     VILL HA DIG TILLBAKA!!!

Snälla tomten går det att ordna? Jag gör vad som helst!

Imorgon ska Sarah och Adam spela blinka lilla stjärna på fiol på avslutningen i kyrkan. De kommer att spela för dig Christian!

I eftermiddag så kom Björn (prästen som höll i din begravning) och hälsade på oss. Han har varit ett jättestort stöd för oss i denna svåra tid. Han är en helt underbar präst och människa. Han hade med sig godispåsar till dina syskon och choklad till oss.

Sarah är så ledsen ikväll och saknar dig jättemycket, hon vill hälsa på dig imorgon innan kyrkan.

I morse när jag satt och läste Hallandsposten så var det en minnesannons för dig, mormor och morfar hade satt in den. När jag läste den så började jag storgråta igen! Robin kom och kramade om mig och försökte trösta.

Om du bara kunde fatta hur ledsna vi är, hur illa du gjort oss genom att lämna oss så här!!!

Christian! Jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och Kram tusen gånger om. / Mamma

 

5 svar to “Fyra j…a dagar kvar!”

 1. Lin Says:

  *kramar om*.. xxx

 2. Susann Says:

  Kramar om er alla jag vet det känns bara för jävligt .Förra året var det för Julen utan vår Jonny men det blev som det blev vi hade inga större förväntningar och jag var på graven massor av ggr på julaftonen.Uch önskar man kunde lätta det svåra .Pernilla kommer tomten ska jag göra ett försök och be han ta med våra söner tillbaks .Ha en så bra kväll och natt du nu kan .Jag tänker på dig/er Kram Susann Jonnys ängla mamma

 3. Susann Says:

  Gomorgon på er..Kikar in och kollar lite .Lämnar en kram och styrka till er .Tänker på er .Kram Susann Jonnys ängla mamma

 4. En Änglamamma Says:

  God morgonHoppas att du har kunnat sova, ja man önskar och önskar men det är ju en önksan som ej kan så in. Men jag tror att han finns med er hemma på julaftonen samt alla andra dagar.Tänker och känner med dej.Många styrkekramar Babsan

 5. Sunny Says:

  Jag tror mig veta vad ni går igenom nu.Det finns egentligen ingen tröst utom det fakta att det kommer att bli lättare längre fram även om ni inte kan tro det i dag.Sorgen får man alltid leva med men det blir en lugnare sorg:mera resignerad.Den övergår i saknad.Klickar du på Att förlora ett barn på min blogg så kan du läsa om min lilla flicka som drunkande för så länge sedan men ännu fattas oss så enormt mycket. Om om min fosterson som tog sitt liv förra påsken.Han hade kämpat med droger o psykisk sjukdom i många år men nu trodde vi faran var över. Han hade ju fått en son o varit drogfri i nästan 10 år.Skuldkänslorna får man oxå leva med.Varför lämnade jag dottern ensam för att gå in o sätta på potatisen?Varför förstod jag inte att pojken min kom för att säga adjö?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: