Äntligen är julen över!!

Julen är slut för denna gången! Skönt tycker jag. Det har varit den jobbigaste julen i mitt liv!

Idag har jag jobbat och det var faktiskt skönt att komma till jobbet och få lite annat att göra. En av läkarna som hade hand om dig när du fick meningit i augusti frågade hur det var med dig och när jag berättade att du inte längre var i livet började jag nästan gråta men lyckades behärska mig.

I morgon (onsdag) det är faktiskt senare idag vet jag att du skulle viljat vara här Christian för då kommer min lillasyster med sina två barn och min storebror hit och hälsar på. Jag vet att du skulle tyckt om att träffa dem, mina syskon som jag först i vuxen ålder börjat lära känna! Det ska bli kul att träffa dem. Helt plötsligt finns det en massa ny kusiner! Vet du Christian att mormor har även hon tagit kontakt med syskon som hon aldrig träffat! Så idag har vi varit där och träffat en ny moster och en ny morbror och flera nya kusiner! Släkten ökar på med nya hela tiden känns det som just nu. Synd bara att de aldrig får en möjlighet att lära känna dig, förutom via bilderna och filmerna på dig! Men jag vet att de alla hade velat träffa dig i livet och få lära känna vilken underbar kille du var!

Ikväll när jag kom hem ifrån jobbet satte jag mig och tittade på dina filmer! Jag är glad att jag har dem, att du var så flitig med att filma och ta kort så vi nu har att titta på när saknaden efter dig blir för stor. Som vanligt grät jag när jag tittade på filmerna. Du är så tokig och levnadsglad på dem!

Christian jag saknar och älskar dig så det värker!

Kram Mamma.

2 svar to “Äntligen är julen över!!”

  1. En Änglamamma Says:

    Oh vad bra att det känndes bra att jobba, jag man får ju lite annat att tänka på för stunden.Vill nu önska dig några bra dagar i slutet av detta året och även Ett Gott Nytt År.Kramizar i massor.Babsan

  2. Anonym Says:

    vad glad han ändå måste varit att ha dej som mamma,hade jag haft det också så hade jag varit lycklig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: