Saknar dig så min fina unge!!!

Ja det gör jag! Saknar dig så himla mycket så du kan inte ana det!

Idag har min storebror Richard och min lillasyster Heléne och hennes två pojkar varit här. Vad jag önskar att du varit här också Christian och fått träffa dina kusiner, moster och morbror och att de fått träffa och lära känna dig! Är säker på att killarna hade gillat dig precis som alla andra barn brukar göra. Du hade en förmåga att få alla att gilla dig, du var omtyckt och älskad av så många!

Det kändes bra att få träffa dem igen. Det var andra gången jag träffade min syster och fjärde gången min bror. Barnen har fått många nya kusiner, kul att det är flera i samma ålder som dem. Hoppas vi nu kan fortsätta hålla kontakten bara. Jag kommer iallafall göra vad jag kan för att det ska bli så. 

Familjen har fått en mycket större betydelse för mig nu (inte för att de inte betydde allt för mig innan) men jag sätter mer värde på det jag har nu än vad jag gjorde för bara några veckor sedan. Nu vet jag hur fort livet kan ta en annan vändning och hur fort man kan förlora någon som betyder ALLT för en! Det gäller att visa varandra vad man känner medan tid är. Man vet aldrig vad morgondagen har med sig!

Tillsammans med min bror och syster, hennes pojkar och din lillasyster var vi uppe och hälsade på dig innan det var dax för dem att åka hem.

Christian! Jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen! Förr, nu och för evigt!!

Puss och kram, din Mamma.

 

3 svar to “Saknar dig så min fina unge!!!”

  1. Marie-anne Says:

    skickar dig en varm kram. saknaden ja den är fruktansvärd, det var min femte jul utan Min Marcus och jag saknar så. när jag ser mina fyra andra barn, så undrar jag vad vad det som hände. inte kan väl storebror bara försvinna från våra liv. det är tufft att leva utan sitt barn, men på någon konstigt vis så går livet vidare, på mitt sätt. inte på det sättat som andra tror. för som livet var innan det blir det aldrig. kram från marie-anne mamma till marcus 82-02 alltid älskad alltid saknad

  2. En Änglamamma Says:

    Skickar di massor av kramizar håller med marie-anne det blir aldrig detsamma men livet går vidare ändå.Tänker och känner verkligen med er vad ni går igenom nuBabswan

  3. jessica Says:

    ”Hopp är inte optimism. Det är inte en övertygelse om att något kommer att gå bra, det är en visshet om att något har en mening – utan hänsyn till hur det kommer att gå.”Stå på dej.. tänker ofta på dej o din familj.. forsätt att vara stark!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: