Nyår och födelsedag avklarat! Tillbaka till skolan imorgon!

Nytt år och nya tag! När vi åkte hem från moster Gecke efter att precis när klockan slagit tolv sjungit för Adam som ju fyllde 7-år (1/1) så åkte vi inom dig Christian. Vi ville alla säga Gottt Nytt År till dig också. Sen hem för att försöka få några timmars sömn innan jag skulle vara tillbaka på jobbet kl 07.30. Sov faktiskt inte så bra men det gick bra att jobba ändå även om jag var lite seg på slutet.

När jag sedan kom hem ifrån jobbet hade pappa ordnat allt inför Adams kalas, mat, dukning, städning mm. Visst är han duktig din far?

Adam blev jätteglad för sin nya cykel! Du vet den där svarta med eldflammor på som han så gärna ville ha!

Gissa om jag var trött sen när alla gått hem! Till på köpet blev det strömavbrott pga stormen! Som tur var så hade vi redan massa tända ljus så det blev rätt mysigt istället för svart här hemma. Ingen TV utan tidigt i säng istället, men det behövde vi alla!

Imorgon ska jag försöka gå tillbaka till min utbildning. Det är bara två veckor kvar på den så jag tänkte att jag ska försöka vara med på det som är kvar och sedan får jag ta igen det jag missat under dessa veckorna nu under våren. Det som återstår är egentligen bara slutpraktiken och sedan missade jag några föreläsningar precis när detta hade hänt med dig! Annars hade jag varit färdig ambulanssjuksköterska om två veckor, men nu blir jag det under våren istället! Hoppas jag! Jag vet att du hade varit stolt över mig Christian så jag ska kämpa på!

Som tur är så har jag ju fått ett 50% vik på 1 år på Jourcentralen så jag kan både jobba och göra färdigt min utbildning i den takt jag orkar. Kommer inte att stressa fram något utan ta en dag i taget så blir det färdigt när det blir.

Vi var uppe hos dig i eftermiddag för att se så inte stormen ställt till det hos dig. Vi fick plocka väck en del löv som blåst in över dig och ställa upp de saker som vält, men som tur var så var det ingen större skada skedd!

Pappa är hos Conny och spelar, Adam och Robin är på sina rum, Thobias är hos Johanna och Sarah sover över hos Elin så här är rätt lungt och tyst just nu. Tänkte lägga mig i soffan och titta lite på TV och slappa för en gångs skull. Det kan jag väl vara värd, tycker du inte?

Älskar och saknar dig, Christian! Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Pussar och kramar i massor! Mamma.

7 svar to “Nyår och födelsedag avklarat! Tillbaka till skolan imorgon!”

 1. Tänkte på en sak Says:

  Lycka till när du nu går tillbaka till ubildningen. Du kämpar på så bra! Kram

 2. Mia Forslund Says:

  LYCKA TILL PERNILLA! Ja, tag en dag i sänder, utbildningen springer inte ifrån dig. Kram Mia

 3. Pernilla Says:

  Tack Mia!

 4. En Änglamamma Says:

  Hej tack för din kommentar. vi åker till thailand den 16 mars och kommer hem 15 april.kramizar Marie´s änglamamma

 5. Min son Magnus 1979-2004 Says:

  Precis som du, skriver jag till min son, Magnus, jag berättar i dagbok, förutom här på bloggen, om vardagen om vad jag gör, jag haqr skrivit sedan den 9 juni2004, skall försöka ta ut allt och få ihop det. Livet är hårt, ibland undrar jag, mycket ofta, hur jag orkar, eller hur vi orkar.kramMagnus mamma

 6. Min son Magnus 1979-2004 Says:

  Skriver igen, efter att läst ditt andra inlägg,självklart är dom rädda, självklart blir dom rädda för oss, i alla fall jag, kanske du också, sätter upp en mask, jag har olika som jag hänger på mig varje dag, för hur skall jag annars orka, jag var sjukskriven i fyra månader, det var mycket med rättegång, insamlingsstiftelse och att förstå, men till slut kände jag att gå jag inte tillbaka till arbetslivet kommer jag aldrig tillbaka. I början på jobbet låtsades folk inte se mig, dom gick ihop i grupper tills jag slut tog dom en och en och satt mig ner och berättade hur jävligt livet var just då och (fortfarande är)…jag slutade på den avdelningen , den stängdes och jag började på en akutavdelning där vi har 5 kategorier spec., det är urjobbigt, men jag hinner inte tänka förutom när jag åker till jobbet och hem, jag gråter ofta ofta i bilen…………tillsammans är vi starkakram Magnus mamma

 7. Susann Says:

  Pernilla tänker på er alla och ger en massor av styrka,Kram Susann Jonnys ängla mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: