Jag klarade dagen någorlunda!

Ja det gick faktiskt rätt så bra i skolan idag. Jag åkte med Helsingborgarna upp till ambulansen i Kungsbacka där vi skulle ha dagens föreläsning och praktiska övningar. Vi hann prata en hel del om dig Christian i bilen på väg upp dit. Jag var lite nervös för hur det skulle bli att träffa alla de andra i klassen men det hade jag inte behövt vara! Tjejerna kramade om mig och killarna hälsade som vanligt när vi kom upp, så det gick bra.

Förmiddagen flöt på utan några större problem. När det var dax för de praktiska övningarna valde jag att vara observatör istället för aktiv. Det var lite jobbigt att se de andra i ambulanskläder, väckte en del minnesbilder från när vi hittade dig och ambulansen kom. Sedan vid genomgången när föreläsaren sa att man kanske borde avdelat resurser till den chockade mamman med det livlösa barnet då brände det till i mig och tårarna började stiga i ögonen. En av tjejerna i klassen såg att jag inte mådde så bra så hon tog med mig och vi gick undan en stund och pratade. Det var skönt att prata en stund med henne och sen åkte vi för att försöka få i oss lite mat. Jag var inte speciellt hungrig kan jag säga men lite blev det iallafall.

Eftermiddagen gick bra för då pratade vi bara om lagar och författningar.

Jag berättade ju för dig igår Christian att Sarah skulle sova över hos Elin, men kl 23.30 fick de köra hem henne igen för hon var ledsen och tänkte på dig! Hon och Elin hade tittat på en film med ett litet barn och ett stort barn där det stora barnet hade svimmat och det fick henne att börja tänka på och längta efter dig.

Imorgon är det dax för TENTA! Usch varför är jag alltid så nervös inför tentor? Du vet ju hur jag brukar var innan och sen brukar det ändå gå bra! Fast nu känner jag lite mer nervositet pga att vi denna gången ska göra tentan två och två! Det innebär att om jag flippar ut imorgon så sätter jag kanske den jag ska skriva med ”på pottan”! Å andra sidan så måste vi ju båda kunna allt så om personen ifråga inte klarar tentan om jag flippar ur så hade han/hon inte klarat den ändå! Jag försöker se det så men känner mig ändå lite orolig. Ja jaa, jag får ta det problemet imorgon! Det löser sig nog.

Nu ska jag försöka läsa lite om skallskador till imorgon. Ja, jag vet det är ingen idé att plugga dagen innan men nu råkar det vara så att jag pga dig missade den föreläsningen och fick materialet idag så jag måste titta igenom det iallafall!

Christian jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen! Saknar dig så mycket, så mycket, så mycket……

Puss och kram Mamma.

3 svar to “Jag klarade dagen någorlunda!”

  1. Christina (Anders mamma) Says:

    Tänker mycket på dig!!!

  2. En Änglamamma Says:

    Ja när man jobbar med människor så finns det gånger som hela situationen spelas upp igen, lycka till med tentan.Kramizar i massor till dej min vänMari´s änglamamma

  3. En Änglamamma Says:

    Tack för ditt besök på min sida, jag jobbar på demensboendet på Patrikshill. Ibland känns mina ord så fjuttiga för man vet att man kan inte ge någon tröst i den sorg du har nu…jag minns själv hur j-t det var.Massor av styrkekramar till dej att din utb. kommer att gå bra.Marie´s änglamamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: