Tentan är avklarad och snart ska jag på bio!

Ja du Christian, jag gjorde tentan idag! Och jag tror faktiskt att det gick rätt bra. Första stunden var jag rätt så nervös, mina händer skakade när jag skulle skriva men efter en stund släppte det och det blev lättare att koncentrera sig på frågorna.

Känns faktiskt rätt skönt att ha klarat av dessa två dagarna i skolan. Trodde inte att jag skulle klara av att komma tillbaka så snabbt, är faktiskt rätt förvånad själv! Hoppas bara nu att det håller i sig.

Även om dagarna nu flyter på så ska du veta att jag saknar dig något enormt Christian, men det som får mig att kämpa vidare är pappa, dina fyra småsyskon och vetskapen om att du hade velat att jag gjorde det.

Mitt mål just nu är att bli färdig med min utbildning så du kan vara stolt över mig där uppe bland dina änglakompisar och peka ner på mig och säga ”Det där, det är min mamma det!” Precis som jag brukade vara stolt över dig och säga ”Det där, det är min son det!”

Om en stund ska jag gå på bio med moster Gecke, vi ska se en film som heter Holiday. Det ska bli trevligt att få koppla av en stund.

Imorgon kommer det ett reportage om dig i Hallandsposten Christian, du vet reportern som brukade skriva om dig när du var ute och tävlade i världen, han har skrivit om det som hänt. Det kommer att bli två helsidor med olika kopplingar till reportaget om dig, bla om spelberoende. Sen kommer även rapport att någon dag (vet inte vilken just nu) att ha ett reportage om minnessidan www.tillminneav.se (Christian Sellergren) och fenomenet att man gör minnessidor över de som lämnat livet. Han som startade sidan ringde förra veckan och frågade om han fick visa din sida för reportrarna och pappa sa ja.

Nu ska jag strax ge mig iväg in till stan.

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och kram flera gånger om! Mamma.

3 svar to “Tentan är avklarad och snart ska jag på bio!”

  1. Mia Says:

    HEjJag kommer verkligen att läsa de 2 sidorna i HP imorgon. Hoppas att det går bra för er själva o läsa, kommer o tänka på er när jag läser det.Många kramar från Mia

  2. Anonym Says:

    Hej… Tänker på dig och din son… Trist när sånt händer…! Tänkte fråga om du vet varför han tog sitt liv.? Du behöver inte svara om du inte vill.. Stor varm kram…!

  3. carolina petersen Says:

    Hej Pernilla med familjville bara tala om att jag tänker på er. Ni är grymt starka. E ledsen för det som hänt! varma kramarcarolina Petersen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: