Magsjuka och Radio Halland!

I morse när jag vaknade mådde jag inte speciellt bra kan jag säga! Jag hade ont i magen och trodde att nu var det magsjuka på G. Jag var tvungen att ringa över till grannen och fråga om de två yngsta kunde åka med henne upp till skolan och givetvis kunde de göra det. Tack för det!

Jag tog täcke och kudde och la mig i soffan, slötittade lite på en film, somnade och vaknade några timmar senare och mådde faktiskt bättre! Sen blev det inte så mycket mer av det som tur var och jag som trodde att det var min tur att få magsjuka men det var kanske bara en reaktion på allt som varit den senaste tiden. Helt klart behövde jag de där timmarna med extra sömn iallafall, har blivit många sena kvällar de senaste veckorna och nattsömnen har väl inte alltid varit den bästa, ibland till och med obefintlig!

På eftermiddagen var Radion Halland här för att prata med mig om dig Christian. Han hade varit på Högskolan också och intervjuat en del där angående internetpoker och spelberoende. Nu fick jag berätta om dig och det som hänt och vad jag känner inför internetpoker. Jag hoppas det är många som lyssnar på det och inser att om de är i liknande situation så ska de VÅGA BE OM HJÄLP! Antingen skulle det sändas imorgon eftermiddag eller på fredag eftermiddag i P4 radio Halland programmet heter Konsekvens och sänds mellan 15-17.

Jadu Christian, om du visste vilken respons det här har fått! Fast det är jag säker på att du vet, jag tror du sitter där uppe i änglarnas stad och är stolt över oss att vi med din historia vill hjälpa andra. Och jag vet att du stöttar oss i det vi gör för du ville alltid att alla andra skulle må bra. Som du själv sa du älskade att göra dina nära och kära glada och det gjorde du också alltid. Alltid, förutom denna sista gången!!!

Om vi bara kunde fått hjälpa dig!

Christian, jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen! Glöm aldrig det!

Puss och kram Mamma

10 svar to “Magsjuka och Radio Halland!”

 1. Anonym Says:

  Tycker det e helt underbart att ni trots er sorg kan o vill engagera er så mkt för att kanske hjälpa nån annan=) Kramar

 2. Karolina Says:

  Hoppas att du mår bättre!Jag har idag fått veta att samtliga socialsekreterare i en annan västsvensk stad (motsvarande Halmstad) har fått en heldags utbildning om just spelberoende. Visst, det löser inte alla problem. Men det är en bit på vägen och kanske kanske kan det rädda nån.

 3. Carola Says:

  Kramar om er.Det ni gör är bra, försök att vila lite med.//Kram Carola

 4. En Änglamamma Says:

  Tassade förbi din blogg och lämnar en liten kram och önskar god nattMarie´s änglamamma

 5. Susann Says:

  Tänker på er .Kommer inom och ville säga Godnatt sov så gott som du nu bara går .Glöm inte sömnen den är viktig .Kram Susann Jonnys ängla mamma

 6. Muppelina Says:

  Läste din historia här för ett tag sedan och även hans minnessida, så kände igen ansiktet när jag läste om er i tidningen, så nu tänkte jag gå förbi och skicka en försiktig liten kram. Det känns overkligt och några bra ord kan jag inte komma på så kramen kändes bättre.

 7. magnus ivansson Says:

  lag i samma pluton som christan sellergren. otroligt bra kille. for honom var det aldrig nagat problem om tio lumpengrabbar kom hem och kollade fotboll en kvall.varlden ar helt oforutsagbar.

 8. Mia Says:

  Glöm inte bort att ta vara på er själva och sova ibland, det kan behövas. Får man lyssna på radion i em o se om det kommer något då.Många kramar från Mia

 9. Marie-anne Says:

  pernilla. kan du lägga ut länken till radioprogrammet. vill väldigt gärna lyssna på det. kram från marie-anne

 10. Pernilla Says:

  De ringde för ens stund sedan och sa att det sänds imorgon mellan 15 och 17 i programmet Konsekvens.http://www.sverigesra…Kram Pernilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: