Vinkade till vem? Det var ingen där!

Min lillasyster berättade att hennes lilla dotter på snart 2 år i går morse helt plötsligt tittade ut mot hallen i deras lägenhet och började vinka. Min syster fick en känsla av att hon såg något/någon som hon själv inte kunde se!

Hon frågade sin dotter ”vem vinkar du till” men fick inget svar, men dottern fortsatte vinka som om det var till någon!

Var det du Christian? Var du där för att titta till lillkusinen och moster?

Här hemma kan jag ibland få en känsla av att du är här, Hjärnspöken eller att jag så gärna vill att du ska vara här? Inte vet jag men ibland är det så verkligt. Ibland kan jag känna din doft så tydligt i rummet!

Saknar dig, saknar dig, saknar dig, saknar dig………

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och kram Mamma

9 svar to “Vinkade till vem? Det var ingen där!”

 1. S O F F I Says:

  Har just i detta nu gått igenom hela din blogg och jag måste säga som många andra redan gjort. Du är stark. Du känne rinte så och du gråter (vem hade inte gjort det?) men du kommer fixa detta! Han var fin din son! Tänker på er alla!Har även tänt ljus på tillminneav.seR*I*P Christian*Kramar*

 2. Carin Says:

  Va fint du skriver. Jag kan inte hålla tillbaka tårarna, de bara rinner..Du är stark som orkar!

 3. Susann Says:

  Ja dem satt och åt varsin semla som vi köpte på willys i kungälv .Men än annan får bara titta på .Har börjat få tänka på vad man sätter i sig .Men men sugen är man allt .Sov gott Kramar Susann Jonnys ängla mamma

 4. åsa 25 Says:

  hej pernillaLäste som alla andra om er son i kvällsposten…så fruktansvärt,varför måste någon gå igenom något sådant?har inte hört om tillminneav.se innan förrän jag läste om den i artikeln om er son.såå fin sida…har varit inne och tänt ett ljus för er christian,han verkar varit en underbar kille..tänker och känner med er..kämpa vidare!!

 5. En Änglamamma Says:

  Ja du Pernilla jag känner igen det, vet inte vad det var när jag lade mig här om kvällen det var någon som puttade till mig i huvudet kanske var det ett hjärnspöke vad vet jag?Ha en bra dag och en trevlig helg så bra ni kan i alla fall tänker på er ska ni veta.Kramizar i massor till erMarie´s änglamamma

 6. Rode Says:

  Jag tror inte det är hjärnspöken:) klart att våra kära tittar till oss då och då. Jag känner en stark närvaro av min pappa titt som tätt. Kramar till dig!

 7. aristrate Says:

  Tack för ” titten ” Du är så stark, min vän som i sorgen öppnar upp och berättar om din son och samtidigt håller ihop er familj. Har följt dig på vägen och läst i tidningarna. Då vår familj oxå är drabbade av en av sönernas missbruk har det varit x-a jobbigt att läsa.När min pappa dog hann jag inte ta farväl. Saknade honom så oerhört. En kvöll när jag hade lagt mig så känner jag hans hand på min rygg, en stor, varm, kärleksfull hand….precis som han alltid nattade mig när jag var liten. Och jag fick tröst….Vissa saker går inte att förklara och varför måste vi alltid ha en sådan…??KRAMAR o KÄRLEK…..

 8. Marie-anne Says:

  hej pernilla. jag är övertygad om att det är christian som är där och håller ett vakande öga över er. när marcus dog, så hände det massor med saker här i lägenheten. just sådana saker som var speciella för just Marcus. jag trodde först på allvar att jag höll på att bli tokig, men nej det var jag inte, ett av mina barn såg och hörde saker som var helt otroliga. månniskan kropp är full av energi och energi kan du aldrig ta död på. och tänk på att tron är ofta den som ger en styrka. varm kram från marie-anne mamma till marcus 82-02 alltid älskad alltid saknad

 9. Lina Says:

  Instämmer….du inbillar dig inte. Han finns där, vi är många som känner av det du berättar. Kämpa på och ta hand om dig..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: