Christians änglamamma / Känner mig så svag!

                        
 
Ja Christian din starka mamma ( alla tror att jag är så stark), förr var jag nog det också men inte längre. Styrkan försvann med dig och de senaste dagarna har jag känt mig svagare än någonsinn! Visserligen har jag varit och är fortfarande sjuk. Har inte ens orkat åka upp till dig och hälsa på sedan i lördags. Pappa har varit uppe hos dig varje dag och kollat till dig när han lämnat Sarah och Adam i skolan. Själv har jag inte orkat göra ett vettigt handtag på flera dagar, mest legat i soffan och slötittat på tv och sovit. Har haft mycket tid att tänka på dig, du har ständigt varit i mina tankar de här dagarna och jag saknar dig så oändligt mycket.

Igår hade jag ett långt samtal med kvinnan i ditt liv! Ja jag säger kvinnan i ditt liv för det vet jag att hon var och är även om ni gnabbades ibland och gjorde pauser av och till så vet jag vad hon betydde för dig. Hon var för dig kvinnan med stort K, kvinnan som du ville dela ditt liv med men som du själv skrev i ditt brev att du sköt bort för att du mådde dåligt. Men även om ni gemensamt kom överens om att pausa ibland så hittade ni alltid tillbaka till varandra igen, ni kunde helt enkelt inte vara ifrån varandra! Som jag sa till dig många gånger Christian ”Är det meningen att det ska bli ni två så blir det så” och jag vet att om du bara hade orkat kämpa och stanna kvar hos oss så hade det blivit så också. Du hade andra nära kvinnliga kompisar i ditt liv som betydde väldigt mycket för dig  men ingen som betydde lika mycket för dig som henne, det vet jag, för du sa det själv.

Du brukade alltid skratta och säga hur ruskigt lika vi är hon och jag. Du ska veta Christian att denna tös kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta även när hon går vidare i sitt liv. Jag önskar henne all lycka i livet och hoppas att hon hittar en lika fin kille som dig, en kille som sätter värde på henne för den hon är. För hon är verkligen värdefull!

Jag ska försöka orka komma upp till dig en stund i eftermiddag eller ikväll men jag lovar inget, men jag ska försöka. Jag saknar dig så och vill inget hellre än att du kommer hem igen!

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina änglason!

Puss och kram mamma.

6 svar to “Christians änglamamma / Känner mig så svag!”

 1. puffeltufflan Says:

  Varma kramar till dig!!*kramas*

 2. Inger Says:

  Flickvännerna som betyder så mycket, en länk till våra söner. Kramar Inger

 3. Alexandra Olausson Says:

  Hej! Jag tycker visst du e stark. Kanske e det så att du behöver vila nu efter all uppståndelse? Kämpa vidare Pernilla!Många styrkekramar från mig till dig!

 4. Schahrazad Says:

  Jag förstår din oförstående känsla när andra kallar dig stark. Har fått samma kommentar vid flera tillfällen. Och då har jag kännt mig som minst….. Stor kram.

 5. Susann Says:

  Tänker på dig .Kramar om dig .Krya på dig nu och hämta lite krafter .Kram sov gott från Susann Jonnys ängla mamma

 6. smultronkiwi Says:

  Tittar in en sväng bara…Vilken fin bild på Christian.Han passar i blått. Kram….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: