Christians änglamamma / Utslagen idag av saknad och magsjuka!!

Usch och fy! Förra veckan utslagen av förkylning och imorse vaknade jag med magsjuka! Varför just jag, varför ska jag få all skit? Och just nu? Är jag inte tillräckligt svag redan eller vad är det frågan om?

Christian jag saknar dig så! När jag ligger här hemma ensam och sjuk så kommer saknaden över mig ännu mer! Ligger bara och tänker på dig!

I helgen har jag faktiskt kunnat jobba även om jag inte varit riktigt bra ifrån hostan. Lite ohäligt att hosta inför patienterna men försökte kväva den så gott det gick och hosta på expeditionen istället. Men du ska veta Christian att det faktiskt trots allt känns bra att jobba! När jag är på jobbet så får jag lite annat att tänka på även om vi också pratar om dig. Alla på jobbet är så goa och jag trivs verkligen.

I går var vi i kyrkan. Det var Björn som hade gudtjänsten så det kändes bra att gå dit. Det var också klockringning för Stig som nu är uppe hos dig i Änglarnas stad. Kommer du ihåg Stig? Gift med Anita farfars syster. Du vet de som du, Thobias och Robin fick kaninerna av? Ja du kommer säkert ihåg honom. Anita och pappas kusiner med familjer var också i kyrkan igår. Begravningen blir på alla hjärtans dag och först tänkte jag inte gå  för jag trodde inte jag skulle klara av det men nu har vi bestämt oss för att närvara på den ändå. Efter gudstjänsten hälsade vi på dig och du fick ett rött hjärta med tre röda rosor och lite grönt i.

Och i lördags Christian hade vi Året Runt här! Du vet en av alla dessa ”tanttidningar” som jag brukar bläddra i! De kommer också att skriva om dig och det som hänt. Det är jobbigt att berätta om det men samtidigt känns det bra att genom det kunna hjälpa andra i samma situation som dig. Önskar bara så att du kunnat få samma hjälp innan det var försent!

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina änglason!

Puss och kram din mamma för alltid och evigt.

4 svar to “Christians änglamamma / Utslagen idag av saknad och magsjuka!!”

 1. Mia Says:

  Jag hoppas verkligen att du kryar på dig snart och blir pigg och slipper att få en massa sjukdomar. Kramar Mia

 2. Elin Karlsson Says:

  vet inte vad man skall ta sig till, allt innom en bara skriker .. livet skriker… usch!

 3. Dr choklad Says:

  Tänk vad mycket elände och sorg det finns på vår jord, ibland är det svårt att hitta ord som kan vara till tröst, men en vacker dag kommer vi att kunna förstå, så länge får vi trösta varandra så gott vi har förmåga till.Kram…

 4. Jeska Says:

  Ååå underbara vill bara säga att han har det så bra där han är. Att han inte på något sätt gjorde det för att såra er utanför sin egen skull. egoistiskt, men lika egoistiskt av oss här på jorden att sakna någon som valt något annat. hoppas du förstår vad jag menar. är själv på gränsen över till andra sidan för livet är inte enkelt och när motgångarna blir för många ifrågasätter man om man borde finnas. alla är inte menade för den här världen, vissa behöver en vackrare. när livet tar slut för någon är det meningen även om det ser ut att vara själv valt. Han är lycklig där han är!!! Massa miljoner rosor och kramar till dej du verkar vara en underbar mamma!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: