Christians änglamamma / Igår var Christian här?

Ja jag tror faktiskt att du var här igår iallafall kände jag din närvaro minst tre gånger igår och en av dem såg jag dig i ögonvrån! Är jag knäpp eller? Är det hjärnspöken? Första gången satt jag vid köksbordet och tyckte precis att du stack in huvudet i dörröppningen från hallen, precis som du brukade göra, men det var ingen där. Andra gången stod jag vid diskbänken och tyckte du var borta vid köpmansdisken, men det var ingen där. Tredje gången då? Jo då stod jag vid spisen och förberedde maten när jag plötsligt fick en känsla av att du var här igen! Tyckte jag såg dig i ögonvrån över vänster axel, bara två meter snett bakom mig, precis vid bardisken! Jag vände mig snabbt om, men du var inte där, iallafall såg jag dig inte!

Jag gick fram till ditt kort som står i köket och sa till dig (jag tror du hörde mig) ”Christian om du är här så visa dig, jag kommer att bli rädd någon hundradels sekund men sedan kommer jag att bli glad”. Men du visade dig inte! Vad är det som händer med mig? Är det sorgen som är så stark så man ser det man vill se? Eller finns det verkligen de som sett? Jag vet inte vad jag ska tro? Vill så gärna tro? Ljuger alla som säger att de upplevt övernaturliga saker? Finns det naturliga förklaringar?

När pappa kom hem berättade jag för honom och han vill också gärna tro. Han hör ljud ibland och får också en känsla som gör att han måste gå och kolla om det är någon där.

Jag har haft denna känslan flera gånger innan, även innan du lämnade oss Christian, ibland när jag sitter vid datorn kan jag tycka att det är någon bakom mig, ibland så tydligt att jag måste gå runt i huset och kolla. Men aldrig är det någon där.

Jag har en gång blivit spådd att jag kanske någon gång kommer att få vara med om något övernaturligt! Ska man tro på sånnt? Inte vet jag! Men om det är så att jag ska få uppleva något övernaturligt så hoppas jag verkligen att det är du Christian som kommer och du ska veta att jag skulle älska att få se dig! Jag blir nog rädd först men bara en kort stund sen skulle jag bli jätteglad eller kanske som pappa sa igår, jag skulle börja gråta.

Christian, jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och kram din mamma för evigt.

16 svar to “Christians änglamamma / Igår var Christian här?”

 1. Christer Vikström Says:

  Jag har haft liknade upplevelser!! Njut av dagen nu och sköt om dig!Vickehttp://www.vicke.be/m…

 2. Mallan Says:

  Du är inte knäpp. Och du har inte mist förståndet. Min älskade pappa gick bort för 13 år sedan. Och jag vet att han ”hälsat” på mig vid åtminstone 3 tillfällen. Har känt det så tydligt. Förnimmt att han var där. För logiken säger iaf mig att när man älskar tillräckligt mycket så finns de kvar omkring oss, vi förnimmer dem och de vill försäkra oss om de fortfarand finns i vår närhet. Din sons kärlek till dig är lika stor som din kärlek till honom..

 3. Maria Says:

  Jag tror våra änglar kommer och besöker oss men inte om vi är rädda, sånt känner dom på sig.Min mormor kom till mig en natt (jag hade sagt att hon inte fick komma på natten).Hon ställde sig brevid mig och sa ”Maria, jag mår bra nu”Sen försvann hon lika fort.Det va nog Christian du hade hos dig för en stund.Ha en bra dag.

 4. Josephine Says:

  Näe.. du är INTE knäpp! Han är bara där för att hälsa på dig och se hur du har det. Kanske har du en extra jobbig period just nu? Har du varit på seans? Värt att testa! Ha en bra dag!

 5. kattis Says:

  – Klart det var han! Han mår nog inte så bra över att du mår så dåligt! han vill nog visa sig i olika skepnader, jag tror nog att det kommer flera gånger… Min älskade morfar som jag ”pratar” med lite då och då visar nästan alltid som en ”blixt” när jag pratar med honom, så jag tror att liv finns efter död. Själen lever vidare!Det vore ju konstigt annars, allt humbug som man hört och så…. Klart det var Christian, som ville trösta sin mamma! Kram på dig Pernilla,Kattis

 6. Fröken oktober Says:

  Jag tror absolut att de som vi har älskat och förlorat ser oss och finns hos oss, närmare än vi kanske tror. Det är nog väldigt mycket som vi här på jorden inte vet någonting om. Om du känner Christians närvaro och det hjälper dig i sorgen så är det ju det enda som spelar någon roll, ingen kan ju komma och säga att det inte är sant. Ibland drömmer jag om min f d sambo och pratar med honom i drömmen, och på morgnarna kan jag känna hans närvaro väldigt tydligt. För mig är det då en väldig tröst att tänka att han besökte mig i drömmen, och därför väljer jag att tro på det. De varmaste kramar till dig och din familj!

 7. tigermamman Says:

  prata med honom, han behöver inte visa sig, han e nog bara dör för att kolla till er å så.. lita på dina instinkter, men ha inte för höga krav.. det kommer med tiden.. njut av att du kan prata med honom.. gör d till en rutin att prata en liten stund när du känner att du orkar å har tid, men kom oxå ihåg att du kan be honom, precis som förr att få va ensam ibland, han kommer inte att försvinna för det.. ta det i den takt du känner att du klarar av dig, men tokig e ni inte.. kramar/maddis

 8. Peter Says:

  Hej,Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Jag tränade Christian fotboll i Örnia. Jag är fortfarande kvar där, och vi ska spela vår första seriematch i år med armbindlar, för att hedra Christian och hans tid hos oss. Jag vet inte ännu exakt vilken dag det blir, för schemat är inte lagt ännu. När jag vet datum och tid, så återkommer jag.Vill att du ska veta att hela laget tänker på dig och din familj.m.v.h.Peter Lindqvist

 9. Inger Says:

  Jag tror att våra barn är med oss hela tiden och när vi är i sorgen är våra sinnen så öppna för detta. Har flera gånger haft Jimmy med mig som han visat. Jag blir glad och nöjd när han visar att han finns i närheten utav mig. / Kramar Inger

 10. Imse Vimse Says:

  Jag har också varit med om något liknande. Tror absolut att det är våra kära som hälsar på.Krya på dig!

 11. smultronkiwi Says:

  Jag hade en dröm en gång där min bror var i stor nöd och var tvungen att amputera sina fötter. Han behvövde mig starkt. Känslan fanns med mig ett tag efteråt och jag kunde inte nå min bror. En dag ringde han mig och berättade att han förfrusit sina båda fötter natten jag drömde om honom. Min bror dog i somras och jag saknar honom utan att kunna beskriva hur mkt. Det är en smärta som inte kan mätas. Men jag har ”mött” honom ett par gånger sen dess. Mest i form av en fågel. Det passar så bra eftersom han var en stor fågelfantast i hela sitt liv.Stora kramar till dig. Ta till dig tecknen – de är dina!

 12. En Änglamamma Says:

  Ja det där känner jag igen… men man ville knappt tala om det -88 för det var inte så många som trodde på sånt…. fast det har ju ändrats en hel del sedan dessHa en bra Alla Hjärtans Dag så bra du kan i alla fallKramizar i massor från din vänn Maries änglamamma

 13. Susann Says:

  Önskar dig en fin alla hjärtans dag. Även jag tänder ljus idag för våra vackra änglar . Kramar i massor SusannDu har inte blivit knäpp vi här hemma har vart med om mycket saker också.

 14. Gunilla Says:

  Klart att han är hos dig! Jag har ofta Rickards närvaro hos mig och jag gråter av lycka varje gång.kram Gunilla

 15. Malin Says:

  Hejhar läst och begrundat :)Klart han är hos dig.Har en dotte rpå 4,5 år, som har sin farmor och farfar hos sig, det har hon haft sen hon va bebis, och tilläggas ska att farfar gick bort för 22 år sen och farmor för 11.Så hon har aldrig träffat dom.Sen har hon en kill kompis (som vi inte ser) och har haft i många år.kram

 16. Anja Says:

  Hans energier(själ?) är fri, så visst kommer han och hälsar på ibland. Min farfar, som var otroligt viktig för mig, kom och hälsade på ett par gånger när jag mådde dåligt. Han ”visade” sig genom att ge mig det vanliga tecknet. Han satte sig i sin fotölj, som jag hade fått efter hans död. När han satte sig i den kom det som en rökpuff, bara lukt. Det som gör detta speciellt är att fotöljen inte hade någon röklukt kvar. Min son som då var 7-8 år kände också den lukten.Skickar en styrkekram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: