Christians änglamamma / Känner din blick i nacken när jag stryker dina skjortor!

Tänker, tänker och tänker på dig Christian. Står och stryker resten av dina skjortor som har blivit liggande ett tag nu. Tänkte att det var dags att få det gjort. Thobias och Robin har samma storlek så de får ärva dem av dig. De använder nästan bara dina kläder nu. I början kändes det lite konstigt men om de vill göra det så tycker jag det är ok. Det finns ju ingen anledning att göra sig av med allt när de kan använda det. Jag vet att du tycker det är ok också.

Luktar på dem, men nää din lukt finns inte kvar, har ju gått 3 1/2 månad och de är tvättade så det är ju inte så konstigt. Men jag hoppades ändå att det skulle lukta lite dig!

Känner din blick i nacken, står i köket och stryker och korten på dig står på köpmansdisken bakom mig. Dina knallblå ögon tittar på mig, ser hur ont det gör i mig att stå här och hålla på med dina kläder!

Ute ser det ut att vara rätt fint väder, har inte varit utanför dörren idag! Vi ska försöka gå ut en liten stund innan det blir mörkt, promenera upp till dig och hälsa på.

Christian min fina unge, jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen! Glöm aldrig det! Fast det är väl ingen risk att du gör det så som jag alltid tjatar om det!

Puss och kram, mamma.

8 svar to “Christians änglamamma / Känner din blick i nacken när jag stryker dina skjortor!”

 1. Slinna Says:

  Vad fint du skriver till din son.Jag blir så oerhört ledsen för din skull!*Jag skickar 1000 styrke kramar till dig*

 2. Tonårsmorsa Says:

  En stor kram till dig och din familj. Skönt att kläderna komemr till användning. Tror nog din son gillar det! Kram!

 3. Annica Says:

  Jag tror säkert att Christian är stolt för att hans bröder vill ha hans kläder. Fint av dem också.Många kramar från Annica

 4. Marie-anne Says:

  på marcus begravning hade alla hans syskon omedvetet valt varsit plagg som var hans. när jag såg detta så tyckte jag det var så fint av dem kram från marie-anne mamma till marcus 82-02 alltid älskad alltid saknad

 5. Inger Says:

  Jimmy syskon har alla fått valt saker och kläder de ville ha efter honom. Jessica som då var nitton ville absolut ha Jimmys mössa. En ful snygg mössa som väckte uppseende, ingen mössa jag någonsin sett på någon annan,den ville hon absolut ha. Kändes konstigt första gången jag såg henne med Jimmys mössa på, men samtidigt så fint. Ett sätt att hedra sin bror. Men att lukterna går ur kläderna vare sig man tvättar dom eller inte,det känns inte bra../ Kramar Inger.

 6. lilla grå Says:

  Jag känner med er alla och hoppas innerligt jag aldrig kommer att behöva uppleva den smärtan ni lever med (ni som lever längre än era barn)

 7. Min son Magnus 1979-2004 Says:

  många kramar från migMagnus mamma

 8. Ida Says:

  Jag kommer ihåg när min bror gick bort. Jag ville oxå bara ha hans kläder, känna hans lukt, se honom,, ja allt…jag vet inte vad jag ska säga.. att ett ungt liv rycks bort från oss så tidigt är så fruktansvärt grymt… ingen kan förstå hur det skär i ens hjärta…jag var visserligen storasyster, men känner igen så mycket av dina reaktioner och känslor… hoppas att du kan hitta någon form av styrka och ro..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: