Christians änglamamma / Samtalsgrupp i kväll

Nu har vi precis kommit hem ifrån samtalsgruppen som vi är med i. Vi har pratat mycket om dig ikväll Christian och det river som vanligt upp allt igen och igen! Samtidigt är det skönt att prata om det som hänt och att få göra det tillsammans med andra som vet vilket helvete vi går igenom, andra som känner samma känslor som vi och som tänker samma tankar. Nästa gång vi ses i gruppen ska vi ta med foton på er som nu bor i Änglarnas stad och vi ska prata om begravningen. Louise, kvinnan i ditt liv var också med i kväll. Denna goa underbara tös. Hur kunde du lämna henne ensam Christian?

I fredags hade hon Sarah och Adam hemma hos sig, de åt mat och tittade på film och Adam fick sitt efterlängtade ”ludd” (sockervadd). I lördags var hon med här hemma och firade Thobias. Hoppas att vi alltid kan hålla kontakten med henne. På något sätt känns hon som en del av dig, hon var kvinnan du älskade och vi älskar också henne. Jag önskar så att ni hade kunnat få ett liv tillsammans du och Louise.

I morse var jag uppe hos dig när jag hade lämnat Sarah och Adam i skolan. De hade varit och hämtat din sten nu! Först tänkte jag ”vad har hänt” men i samma sekund kom jag ihåg att de skulle ju hämta in den för att sätta dit ditt foto. Det kommer att bli så fint! Nu kommer dina blå ögon alltid att titta på oss när vi hälsar på hos dig. I eftermiddags var jag där igen med Sarah och Adam när jag hämtade dem och då hade stenen ännu inte kommit tillbaka, men det tar väl några dagar.

Nu är jag helt slut och ska snart gå och lägga mig. Samtalsgruppen är jättebra men jag är helt slut efteråt.

Min fina goa änglason. Jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Godnatt, puss och kram, mamma

3 svar to “Christians änglamamma / Samtalsgrupp i kväll”

  1. Schahrazad Says:

    Kram till dig. Låter som en välbehövlig grupp att gå till för dig och de dina.

  2. Malin.T. Says:

    Hej vännen.Gick i en samtals grupp när vi förlorade en bebis i magen, vet hur upprivande det kan vara, lång tid efter.Men att det sen i långa loppet känns bra.Hoppas du sovit ordentligt!!Kram

  3. Imse Vimse Says:

    Det är nog jättebra att gå i en sådan grupp. Man behöver vara nära andra som förstår.Underbart att du bryr dig så mycket om flickvännen. Det känns nog som ett stort stöd för henne.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: