Christians änglamamma / Fotot är på plats!

Ja idag kom din sten tillbaka med ditt fotografi på. Det blev jättefint. Nu kommer du verkligen att vara med oss varje gång vi är hos dig, du kommer alltid att titta på oss med dina stora knallblå ögon. Idag fick du också lite nya blommor innan jag skulle åka till jobbet.

         

Tididgare idag blev jag intervjuad om det som hänt dig, denna gången av Allas veckotidning. Jag vet ännu inte riktigt när det kommer i tidningen men jag lovar att tala om när det är dax. I nästa vecka kommer intervjun som vi gjorde för några veckor sedan i Året Runt.

Det är mycket ansträngande att göra dessa intervjuer. Det går rätt bra att prata om det som hänt men efteråt är jag helt slut både psykiskt och fysiskt. Men jag vill ändå göra det för att jag tycker att det är så viktigt att nå ut med detta till andra som kanske är i liknande situation som dig. Kan vår öppenhet om detta hjälpa någon annan så har allt inte varit förgäves och jag vet att du hade velat hjälpa om du kunnat.

Jag har precis kommit hem ifrån jobbet och nu ska jag sätta mig med de andra och titta lite på Tv innan det är dax att krypa i säng för att sedan upp och jobba i morgon igen.

Godnatt min älskade änglason. Jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och kram, mamma.

24 svar to “Christians änglamamma / Fotot är på plats!”

 1. Imse Vimse Says:

  Vad fint!Ska försöka läsa intervjuerna i tidningarna.Kramar!

 2. nina Says:

  Hej på dej Kram .. Så vackert o fint Ha en riktig trevlig helg på dej. / Nina

 3. Ingrid Says:

  hej ,ja det är sorligt att Lasse HÅLLS KVAR ..HAN VILL JU INTE VARA MED MER ..KRAM INGRID

 4. Melinda Says:

  Stenen är verkligen fin. Platsen din son nu är på är väldigt vacker, fina blommor m.m.Tack för att du tittar till mig, önskar dig också en bra kväll och en skön sömn i natt.kram

 5. Annica Says:

  Vi har inte blivit färdiga till att beställa sten än, men vi vet precis hur vi vill ha det, men det är på något vis en ytterligare bekräftelse på att det verkligen hänt……Kramar från Annica till er!

 6. Rose-Marie Says:

  Så vackert….och jättefin sten…kan förstå att ni har det jobbigt…usch..vad hemsktKram

 7. Carola Says:

  Vad fin stenen blev med kortet, blir mer personlig. Gillar din text längst ner.Jag har inte varit på bloggen så mycket har varit så trött, men blev glad när jag såg att du hälsat på hos mig.//Kram Carola

 8. Mia Says:

  Vad fin stenen blev när kortet kom dit också. Jag skall läsa i tidningarna när det kommer i dem. Tänker på er mycket. Kram Mia

 9. Fröken oktober Says:

  Tack för kommentaren hos mig.. Åh, vad fin stenen blev och vad fint det är hos Christian. Det liknar mycket hur det ser ut hos M, med alla blommor, presenter och hjärtan. Jag tror till och med att det vita hjärtat som ligger överst till höger är precis ett sådant som jag har lagt på Ms grav.. Det är verkligen skönt att ha nåt ställe att gå till, att göra fint på och känna sig så nära den man saknar som det bara går.. Jag hoppas att du och din familj får en så fin helg som möjligt. Varma kramar till er!

 10. it-girl Says:

  vad fin stenen blev med fotografiet, kram

 11. Anonym Says:

  kramar tillbakaMagnus mamma

 12. En Änglamamma Says:

  Du har blivit tagenHa en bra dagKram Maries änglamamma

 13. En Änglamamma Says:

  Du har blivit tagense min blogg för inf.Ha en bra dagKram Maries änglamamma

 14. Marie-anne Says:

  hej pernilla du är utmanad av mig. kram från marie-anne

 15. Syster Yster Says:

  Vilken fin sten och vad fint och mysigt ni gjort runt omkring!Det är som du säger att nu får du en bild att titta på när du pratar med honom :)Kramar i massor!

 16. Malin.T. Says:

  Vad fin den blev.Hoppas allt är ok.Kram Malin

 17. En Änglamamma Says:

  Vad fint det blevGod nattMaries änglamamma

 18. Kattis Says:

  Jag tycker att du är en bra mamma! En jätte fin mamma, att du går ut i press och övrig media med din sorg och förlust tror jag är bra! Och ett litet vattenhål för dig och din familj!Jag hoppas och vill att du har med dem i artiklarna också om de nu vill. Sorgen är nog lika stor för dem./ >–~–< KattisTänker på dig så ofta och så innerligt!

 19. Gunilla Says:

  Vad vacker stenen är!Jag tänker också som du, att kan man kanske hjälpa nån annan genom att berätta så känns det viktigt. Jag har också ställt upp på några intervjuer för SVT och två olika tidningar. Efteråt är det som om all kraft rinner ur en och likadant känns det när man sedan läser det i tidningen. Då blir allt så sant igen.Kram Gunilla mamma till Rickard 81-05

 20. GSM Says:

  KRAM! Det är en vacker sten!

 21. Tonårsmorsa Says:

  Vilken väldigt vacker sten! Ett stort hjärta med bild och allt! Tack för att du delar med dig av en sorg jag knappast kan förstå, men känner fulla sympatier till dig som tvingas bära dem! Kram!

 22. Malin Says:

  Ser jättefint ut….tänker på dig.Jättekramen o sov gott!!Kram

 23. Skånetjej Says:

  Oj! Jag hade inte läst din blogg, när jag skickade ”tagen”. Ber så mycket om ursäkt. Läste några blogg inlägg nu.. sen såg jag inte mer, för ögonen bara rann. Beklagar… Jag känner inte dig.. Men sänder en varm kram till dig. Så fint du skriver till honom…

 24. Inger Says:

  Jättefin sten. Jimmy har också en sten med sitt fotografi på. / Kramar Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: