Christians änglamamma / PC-gaming.nu skriver om dig!

Med start igår har PC-gaming.nu en artikelserie om spelberoende och i dag publiceras del 3 som handlar om dig Christian.

Här nedan är länken för den som vill läsa.

http://pcspel.wordpress.com/2007/03/31/spelberoende-del-3-christian-sag-ingen-annan-utvag-an-att-ta-sitt-liv/

 

12 svar to “Christians änglamamma / PC-gaming.nu skriver om dig!”

 1. Melinda Says:

  Det gör ont i magen att läsa det du skrivit i denna artikel. Skrämmande och jag känner att tänk mina barn kan ju hamna precis där hur lätt som helst. Gäller att vara än mer uppmärksam och tjatig, hur irriterade de än blir.Tack för att du upplyser oss andra, tack för att du berättar Christians och familjens s.k. histora.Önskar er allt väl och hoppas innerligt att Christian mår bättre nu, han menade ju inte att göra er illa, han kunde inte tänka så just då.Ha en bra fortsättning på helgen.kram på er

  • Pernilla Says:

   Nää jag vet att han inte ville göra oss illa det var ju bla därför han inte ville tala om hur det låg till för han ville inte att vi skulle må dåligt av att han mådde dåligt. Om han bara visste hur dåligt vi mår nu!

 2. blogglisa Says:

  tack för det du skrev….ja et är könt att inte vara som sin mamma…..jag skulle önska att jag kunde hämta hem christian till dej igen…för han kan nog inte ha haft en goare mamma….kram

 3. Susann Says:

  Tittar in till dig Pernilla och ger dig en godnatt kram ..Kramis från Susann Jonnys ängla mamma

 4. Imse Vimse Says:

  Du skriver så bra, Pernilla. Du borde verkligen skriva en bok om detta.Kram

  • Pernilla Says:

   Tack! Jag har faktiskt funderat lite på det och isåfall ta med lite av mina dagboksanteckningar och även sånnt som Christian skrivit. Jag får se, jag kanske tar modet till mig och gör det lite längre fram.

 5. Marie-anne Says:

  bra artikel och så viktigt att gå ut med det. vi får aldrig våra pojkar tillbaka , men kan vi få någon att inte göra som de gjorde så är det bra. kram från marie-anne mamma till marcus 82-02 alltid älskad alltid saknad

  • Pernilla Says:

   Nä tyvärr kan vi aldrig få dem tillbaka men jag vill aldrig att någon annan ska behöva gå igenom samma helvete som vi gör därför har vi valt att vara öppna med vad som hänt och hoppas att det kan hjälpa någon. Och vi har faktiskt fått respons på att det har hjälpt redan och det hjälper oss i vår sorg.

 6. marie louise Says:

  Hej jag vill bara tacka dig för det att du orkar skriva .Förra veckan kom en mycket god vän hem till mig och berättade om sitt pokerspelande han hade spelat bort sin villa bla familjen är nu barskrapade mer eller mindre ,Jag har visat denna sida för honnom ,och i gär ringde han och berättade att han försöker att skaffa hjälp han vill inte sluta som din son .Om du visste hur mycket det kan hjälpa andra att du skriver ner detta det är så mycket sorg och elände som kan drabba envar. Jag hoppas att du snart kommer att känna dig lite bättre inuti .jag vet att det alldrig går över men du hjälper mänga med denna blogg .Kram

  • Pernilla Says:

   Tack för att du hör av dig och berättar att det jag skriver hjälper någon! Det är ett sätt för mig att bearbeta all sorg genom att skriva och genom att vara öppen med det som hänt oss. Det känns bra när jag får höra att någon blivit hjälpt. Tack!

 7. Jeanette Says:

  Hejsan =)Det är 4 marsvin, 3 gick bort förra året.. men eftersom jag hann skriva om dom på bloggen redan vill jag ha med deras namn där, dom är ju en del av den =)KRAMAR!

 8. Imse Vimse Says:

  Ja, du ska absolut fortsätta att skriva.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: