Christians änglamamma / Samtalsgrupp för självmord

Är nyss hemkommen ifrån samtalsgruppen vi går till ibland. Den är anordnad av sjukhuskyrkan och vi som är med har alla tyvärr erfarenhet av att någon närstående begått självmord nyligen.

Tyvärr Christian behöver vi gå till en sådan här grupp för att tala om alla de känslor du rört upp inom oss. Det är jättebra att denna gruppen finns, att vi här kan prata med andra som vet exakt vad vi talar om, vad vi går igenom just nu.

Ikväll hade vi med musik som vi förknippar med er som lämnat oss. Du älskade ju musik och på din begravning hade vi bara musik som du gillade. I kväll hade vi med Emils låt, den han skrev till dig när han fick veta att du tagit ditt liv. Den är så fin och den blir bättre för var gång man lyssnar på den. Tyvärr kan jag inte lägga ut den här eftersom han inte givit ut den än, men jag hoppas han gör det snart så alla andra får en möjlighet att köpa skivan och lyssna på en underbart bra låt.

Nu är det dax att krypa i säng och försöka sova lite. Det kommer som vanligt att bli svårt att somna som det brukar när man varit på gruppen. Det är så många tankar som flyger genom huvudet och jag brukar vara helt slut efter en sån här träff.

Och du Christian! Louise var ju också med i kväll som hon brukar och om du inte var med och såg det själv så vill jag bara tala om för dig att hon var så jättesöt ikväll! Hur kunde du bara lämna denna underbara tös ensam? Hon berättade om eran grej ni hade med blicken och ”bannad på dig” och jag kan verkligen säga att jag är ”bannad på dig” för att du lämnade oss!

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Godnatt min son, puss och kram, mamma.

10 svar to “Christians änglamamma / Samtalsgrupp för självmord”

 1. Maria Says:

  Det måste vara skönt att ha denna blogg och kunna skriva av sig i och att du skriver till Christian, jag hade gjort likadant, jag hoppas innerligen att jag aldrig behöver uppleva detta som du gjort.Kram

 2. Malin.T. Says:

  Hej vännen.Hoppas du mår ok.Ha en bra dag.Kram

 3. blogglisa Says:

  jag vill bara säga att jag tänker på dej!!!! kram

 4. Christina Says:

  Vill gärna lyssna på låten nån gång. Anders har ju sin han gjort till Eric,kram

 5. Mia Says:

  Ha en bra dag. Tänker på dig. Kram Mia

 6. En Änglamamma Says:

  Hej PernillaSander en liten halsning till dej fran oss i Thailand.Maries anglamamma

 7. Imse Vimse Says:

  Den där gruppen är nog väldigt bra, det måste vara skönt att prata med folk som förstår. Ingen som inte upplevt detta kan ju egentligen sätta sig in i hur det känns för er som är drabbade. Jag kan förtså att ni har en ohygglig sorg, men jag förstår inte hur det känns. Ha det så bra som det går, kram till dig, familjen och flickvännen! Ni är tappra.

 8. Carola Says:

  Skönt o bra med en sån grupp, man kan få ut sina tankar utan att dolk tycker man är knäpp.Tänker på er //Kram Carola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: