Christians änglamamma / Tycker inte om fredagar, samtidigt som jag gör det!

Fredag igen!

Blandade känslor inför fredagar! Vi har alltid haft som vana att ha mysfredagar med mat som barnen väljer, allt från pizza till tacos och sedan godis.

Men det var också en fredag som vårt liv förändrades för alltid!

Det var en fredag som vi hittade dig Christian död i din lägenhet, du hade själv valt att lämna livet och flytta till Änglarnas stad! Fredagar kommer aldrig mer att bli vad de varit!

Visst kommer vi fortfarande att ha våra mysfredagar med mat som barnen väljer och det vanliga godiset men det blir ändå annorlunda i fortsättningen, du Christian kommer alltid att finnas i våra tankar. Varje dag! Men extra mycket på fredagar! Just nu är det så iallafall, vet inte hur det ser ut om några månader, 1 år, 5 år, 10 år eller 50 år!

När ändrar sig sorgen? Slutar det någonsin att göra lika ont?

Allt oftare ska du veta Christian så kommer saknaden efter dig över din älskade lillbror Adam. Han börjar tänka på dig, längta efter dig, sakna dig och gråta efter dig. Igår kväll kom den igen! Han hade lagt sig men kom strax upp igen och var ledsen, saknade dig, grät efter dig och hade svårt att somna igen! Till slut somnade han om i vår säng.

Christian om du bara visste hur dina syskon lider! Om du bara visste hur jag lider! Hur pappa lider! Känns som om vi aldrig kommer att kunna bli en sådann familj som innan och det kommer vi ju heller aldrig att kunna bli eftersom du saknas!

Christian! Jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och kram, mamma.

20 svar to “Christians änglamamma / Tycker inte om fredagar, samtidigt som jag gör det!”

 1. Marie-anne Says:

  kramar om. ja denna saknaden den finns alltid inom en. Men våra barn har det bra i änglarnas stad, men det hjälper inte ibland för det är ju här de skall vara kram från marie-anne mamma till marcus 82-02 alltid älskad alltid saknad

 2. Anti-tanten Says:

  Jag önskar att jag kunde säga att sorgen försvinner och att det slutar att göra ont. *kramar om*

 3. Fröken oktober Says:

  Jag känner igen mig… Ibland är det så svårt att njuta av trevliga å mysiga stunder… det är ju alltid nåt (eller snarare nån) som fattas… Kramar om dig!

 4. Christina Says:

  Sorgen blir lättare att lev med men den finns där fortfarande. Det känns som om det fattas en i familjen. Låna lite böcker, hämta material till han. Det gjorde vi och det hjälpte.

 5. Mia Says:

  Jag hoppas att ni får en bra fredag o helg ändå i detta goväder som skulle vara i helgen. Kram

 6. Andres Says:

  Hej Pernilla!Blev smått chockad av din kommentar. Trodde inte du tänkte på mig alls. Jag har tänkt på dig också och funderat på om jag ska skriv atill dig eller inte.Jag föredrar dock att ta det via mail då jag känner att jag kan vara mer öppen där så jag skickar iväg ett mail senare ikväll. Nu ska jag nämligen spela fotboll för att tänka på annat än mitt ex.Ha det bra tills vi hörs igen,Kram!

 7. Puffeltufflan Says:

  Hej Vännen!Tack för din kommentar om bilderna jag lagt ut på mina hjärtegryn *ler*Hoppas allt är bra emd dig!!?Massor med varmam kramar till dig!!*Kramar om*

 8. Min son Magnus 1979-2004 Says:

  en fredag den 28 maj 2004, Magnus borta för alltid…….jag gillar inte fredagar…….Magnus mamma

 9. Imse Vimse Says:

  Hoppas att du har det soligt och skönt i helgen.Kramar!

 10. åsa Says:

  JAG LIDER MED ER; HAR SJÄLV VARIT MED OM DET, så fortsätt o gå på stöd, ni behöver det, många kramar Åsa

 11. Anonym Says:

  Hej!!Jag har nu legat och läst alla dina inlägg. Tack för att du delar med dig.Kram.

 12. Gunilla Says:

  Livet blir aldrig detsamma för en familj som varit med om detta fruktansvärda. Vi har snart tvingats ”klara” två år och det är väl att inte alla rasar samtidigt.Mitt diktande kommer snart ut i en bok.Kram Gunilla mamma till Rickard 81-05

 13. Inger Says:

  Det kommer alltid att göra lika ont, men inte lika ofta. Det sa en far som mist sin dotter till mig. Tror att han har rätt. / Många kramar Inger.

 14. Syster Yster Says:

  Jag blir ändå lite glad när jag läser att lillebror börjat gråta och sörja. Det är ett bra tecken på att han går vidare i sin sorg och sin bearbetning av saknaden!Christian kommer alltid att finnas hos er på fredagarna kanske bara lite mindre och mindre tydligt allt eftersom tiden går. Men har är ju en del av er familj och kommer alltid att vara det.Kram på er alla och särskilt till dig som är så stark och klok!

 15. Ida Nilsson Says:

  Man blir tårögd.. Jag vet hur det är att förlora en nära vän, men inte hur det är att förlora någon så nära som ens barn. Hoppas att du har och får det stöd du behöver! Sköt om dig!

 16. Annica Says:

  Tittar inom för att ge dej en kram.Annica

 17. Carola Says:

  Kramar om//Carola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: