Christians änglamamma / Helgen är avklarad och Sarah har ramlat i bäcken!

Ja du Christian så har ytterligare en helg avverkats!

 Igår kom lillasyster Sarah hem ledsen och dyblött! ”Nu blir du nog arg mamma”, var det första hon sa. ”Jag har ramlat i bäcken”! Men älskade lilla vän inte blev jag arg! Visst hon hade gjort något hon inte får, nämligen gått till bäcken, men arg kunde jag ju inte bli när jag såg denna lilla blötta, ledsna varelse stå där. Jag kramade om henne och försäkrade mig om att hon var ok, ont i armbågen och en stukad fot, men här hos mig! Usch när jag tänker på vad som kunde hänt! Visst den är inte så djup bäcken, men fullt tillräckligt om man hamnar fel eller slår i huvudet. Usch, usch, usch!

Denna helgen har vi faktiskt (tro det eller ej) fått gjort lite här hemma! De du! Du vet ju hur sega vi kan vara med att komma igång när vi ska fixa här hemma men du vet också att när vi väl kommer igång så j….r.

Vad har vi då gjort för något nu? Jo du, vi har äntligen fått lite fason på vårt sovrum. Rivit väck de fula garderoberna och fixat en ny garderobsvägg istället, målat och tapetserat en fondvägg. Det blev jättefint! Ännu finare blir det sen när vi sätter trätak och lägger nytt golv, men det får vänta lite(kostar ju en del).

Sen igår var vi ute i det fina vädret hela dagen och fixade i trädgården. Ja, faktiskt! Jag vet att du blir förvånad nu! Du vet ju att trädgårdsarbete är inte vår favoritsysselsättning precis. Men nu gjorde vi det ändå. Det blev krattat och städat, ett träd planterades, dräneringen ränsades, altanen städades och trädgårdsmöblerna sattes fram. Du kan tro Christian att vi kände oss duktiga efteråt! Och en sak till! Jag har sån j….a träningsvärk idag! Men, men vill man ha fint får man lida pin, heter det väl.

Så i det stora hela har vi faktiskt haft en bra helg om man nu kan säga att det är bra när du inte finns här, men du vet vad jag menar. Samtidigt som jag hållit igång så har jag ändå tänkt på dig. Saknar dig så otroligt mycket! Alla saknar dig! Lillebror Adam har de senaste dagarna saknat dig jättemycket och även gråtit efter dig, speciellt på kvällarna när han ska sova, då kommer saknaden över honom och han tänker på dig. Du var och är ju hans stora idol, det vet du!

I morse var jag som vanligt uppe och hälsade på dig när jag kört Sarah och Adam till skolan. Tittade till din lyckta så ljuset brinner och såg till att blommorna har vatten och att det ser frächt ut hos dig.

Om en liten stund ska jag åka till jobbet, har min långa vecka denna veckan.

         Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina son!

Puss och kram, mamma

 

 

6 svar to “Christians änglamamma / Helgen är avklarad och Sarah har ramlat i bäcken!”

 1. Mia Says:

  Tittar in en sväng till dig nu innan jag skall till arbetet. Ser att ni har varit duktiga i helgen. Ha det bra. Kram Mia ( Saknad)

 2. Syster Yster Says:

  Vilken härlig helg ni verkar ha haft. Vi har planterat flox som vi fick av min svärfar. Annars så har det mest varit kalas hela helgen!Ha det gott och kram!

 3. puffeltufflan Says:

  Men usch då det är med bäcken!!Vi har en å som rinner precis utanför vårat hem.. ja nästan brevid..Jag är jätterädd när pojkarna är uteatt dom ska ramla i ån… *ryser*Det låter som ni har haft en riktigt skön helg!! Sådana vill vi ha mera av ju *ler*Ha det allra bäst vännen!!Massor med varma Nattikramar!!

 4. GSM Says:

  Jisses vad ni hunnit med! KRAM

 5. blogglisa Says:

  kram på dej

 6. Imse Vimse Says:

  Nu fick jag lite glädje tillbaka, när jag läste din blogg. Känt mig lite deppig, men det har jag ju sannerligen ingen anledning att göra. Vad ni har varit duktiga, vi behöver också rusta lite i huset och trädgården ser bedrövlig ut.Tack för ditt positiva inlägg, kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: