Christians änglamamma / Nu är jag tillbaka och jag har mött min son!

Hej min älskade son!

Det var ett tag sedan jag skrev här men nu är jag tillbaka och som du vet har det varit rätt så mycket upp och ner nu ett tag.

Jag har mått rätt dåligt, trillade ner i en svacka men har nu tagit mig upp igen precis ovan ytan! I torsdagskväll kändes det som om jag fick nya krafter igen! Vad hände då?

Christian du vet ju vad som hände men jag ska berätta för de som inte vet. I torsdags är jag rätt säker på att jag mötte min älskade son! Hur är detta möjligt? Jo, jag och hans flickvänn Louise åkte till Skedala bygdegård ditt vi läst att ett känt engelskt medium, Iris Hall skulle komma för att ha en medial demonstration. Jag har alltid varit nyfiken på det övernaturliga och både trott och tvivlat på samma gång. Nu när hon skulle komma till Halmstad så tänkte jag ”varför inte testa, hon vet inget om mig och säger jag inget så kan jag ju inte bli lurad”. Är annars rätt så rädd för att bli just lurad, särskilt som jag ju kan vara igenkänd nu när jag varit med i media så mycket med vår berättelse om Christian.

Sagt och gjort, vi åkte dit och vi hade bestämt att vi skulle komma så sent som möjligt för att undvika möjligheten att hon skulle kunna få någon information innan. När vi kom dit var det redan fullsatt men vi lyckades få två bra platser mitt i lokalen på vänster sida om scenen. Demonstrationen började och det var flera som fick kontakt. Helt plötsligt kommer hon över till vår sida och pekar ut över platsen där vi sitter och säger att hon har med sig en ung kille 20-25 år som lämnat alla med stor chock genom suicid. Jag har svårt att beskriva vad som händer inom mig, men jag blir alldeles varm ända nere ifrån tårna och upp! Hjärtat dunkar och håller på att hoppa ur bröstet på mig och jag skakar. Kan inte varken nicka eller med ord bekräfta att jag känner igen personen hon beskriver. Blir alldeles mållös och känner mig paralyserad. Hon nämner fler detaljer och jag känner att detta kan hon omöjligt veta, speciellt en sak som hon säger är det bara våra närmaste som vet! Problemet är bara att både jag och Louise kommer oss inte för att öppna munnen lika chockade båda två (Louise berättar efteråt att hon kännt samma känsla i kroppen som jag). Precis bakom min rygg sitter en kvinna som tycker sig känna igen sin bror i det Iris säger och hon vågar prata så det blir till henne Iris vänder sig. Efteråt pratar jag med kvinnan och det är vissa av detaljerna som inte stämmer in hos henne men som stämmer exakt för mig så vi konstaterar att det måste ha varit till mig och Louise hon skulle vänt sig istället om vi bara hade vågat öppna munnen och säga att vi kände igen det hon sa. Jag var så arg på mig själv efteråt att  jag blev så mållös, jag som annars inte brukar kunna vara tyst! Men jag är säker på att det var min son som var där! Det var för många detaljer som stämde för att kasta bort det som osant!

Och sedan denna kvällen har ett lung infunnit sig hos mig. Kan inte förklara det men jag känner för första gången sedan Christian lämnade oss för 6 månader sedan (imorgon) en frid i kroppen.

Vad har då mer hänt under dessa dagar jag varit borta frå bloggen, jo jag har ju jobbat såklart, blivit intervjuad av SVT för ett samhällsprogram som heter Agenda (kommer antagligen söndagen den 13/5, kl 21.15).

Valborgmässoafton var båda mina och Görans föräldrar här hos oss, vi åt gott och gick sedan upp till församlingshemmet för att titta på majbrasan och fyrverkeriet. Innan brasan tändes var vi alla hos dig Christian och planterade nya blommor och tände marschaller så du skulle vara med oss extra mycket denna kväll.

Såg du vilket fyrverkeri det var i år! Wooow! Det var helt i klass med det som brukar var inne i stan på nyår! Måste helt klart ha synts ända upp till dig i Änglarnas stad!

Christian jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och kram, mamma

15 svar to “Christians änglamamma / Nu är jag tillbaka och jag har mött min son!”

 1. Marie louise Says:

  Hej jag är så glad för dig, Många Kramar Marie louise

 2. Imse Vimse Says:

  Vilken underbar upplevelse. Nu vet du ju att Christian finns med dig fortfarande. Det här var ett sätt för honom att visa att du måste gå vidare. Du har en så klok son. Kram till dig och flickvännen!

 3. En Änglamamma Says:

  Hej PernillaPrecis så kände jag när jag fick kontakt med min mamma….. fast jag svarade jag när Anders frågade mig om jag kände igen denna gestallt… efteråt fick jag också en inre frid att min mamma mådde braKram Maries änglamamma

 4. tuffa viktor Says:

  Tack för en fin berättelse.

 5. Maria Says:

  Oj vilken upplevelse måste ha känts helt underbart. Jag var iväg en gång och fick kontakt med min gamlamormor, vilken känsla. Nu almanackan bokad 13/5 ska bli mycket spännande att få ett ansikte på dej.Må gott vännen

 6. Åsa Says:

  Hejsan.Jag har läst och gråtit till din blogg många gånger. Dels för att jag har varit med om att förlora människor men även för att jag varit nära att vandra den vägen på samma sätt.Det jag reagerade på är att du i början av dina inlägg skriver i ett inlägg att du blev spådd att en dag vara med om något övernaturligt. Det passar in rätt bra på det här inlägget.Även om jag inte tycker att övernaturligt borde få heta så för våra andar är högst naturliga.Håll fast vid upplevelsen och snälla snälla lyssna inte på folk som försöker ta bort din upplevelse genom att säga att sånt är trams, för det är det inte.

  • Pernilla Says:

   Ja det stämmer att jag blivit spådd att någon gång kunna få vara med om något övernaturligt och jag hoppas verkligen att detta inte var den enda gången utan att det kommer flera.Och nej, jag lyssnar inte på de som är negativa till det för de var inte där i torsdags och vet inte vad jag upplevde!

 7. åsa 26 Says:

  har följt din blogg sedan i januari och har mest varit ledsen när jag läst färdigt….men idag känns det skönt för du verkar må bättre..oh tro på det som hänt….ingen som kan motbevisa dig!!stor kram till hela er familj…

 8. Annika Says:

  Vad UNDERBART för er!Jag fick kontakt med min bonusson i drömmen när han varit borta runt 6-8 månader och han var så lycklig. Läs gärna mer om det på min sida ”Minnas en Ängel” på http://blogg.aftonbla…KRAM från Annika

 9. Monica Says:

  Hej ! Det var skönt att höra att du träffat din son eller rättare sagt att han uppsökt dej …för du ska bli lite lugnare i din sorg efter honom och kanske kunna gå vidare jag tror han saknar dej också … kramar om dej och din Louise …Monica

 10. Busan Says:

  Hej Penilla.Jag såg inte dig där förrän i slutet… Jag tänkte på Christian när Iris tog upp de där med en kille i 20-25 års ålder. Men jag förstod att de va han när jag såg dig. Du kommer att få fler tillfällen att få kontakt med honom de kan jag garantera. Har själv varit med om många tillfällen med olika kontakter från andevärlden… KramVeronica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: