Christians änglamamma / Otrolig respons!

Oj,oj oj vilken respons vi fått både här i bloggen, på Christians hemsida, via mail och telefon.

Vill på detta sätt säga TACK till alla underbara människor som stöttar oss och tycker att det är bra att vi talar öppet om det som hänt. Det är ni som gör att jag och familjen orkar!

I dagens Hallandsposten kan ni läsa en artikel om det osmakliga brevet vi fick eftersänt hem till oss!

http://www.hallandsposten.se/artikel.asp?oid=231022

TACK ännu en gång!

Kram Pernilla Christians änglamamma

www.christiansellergren.dinstudio.se

 

10 svar to “Christians änglamamma / Otrolig respons!”

 1. Imse Vimse Says:

  Förskräckligt att de skickar ut såna brev.Kram

 2. Syster Yster Says:

  Det är ni verklgen värda. Om du inte har fått kommentarer av mig på länge så beror det på att jag inte kan logga in genom Firefox utan åker ur hela tiden. Det fungerar inte ens om jag skriver in bokstäverna som man fick göra förr. Använder jag IE så fungerar det. Men jag orkar ibland inte krångla med att skifta webbläsare. Så bara så du vet 🙂 Jag läser dagligen och tänker på er.Kramar i massor

 3. Sofie Says:

  Hej! Skulle bara kika in och säga att jag var för första gången vid Christians grav innan idag, så fint det var! Jättejättefint! Allt var så vackert, alla blommor, nallar, fotot m.m. Tyvärr så förstördes stämningen av gräsklippning.. Typiskt. Ta hand om dig/er! Styrkekramar!

 4. Sanna Says:

  så hemskt att dom skickar ut sådana brev efter en tid…. de där är sååå jäkla sjukt rent ut sagt… hoppas ni har fint väder och att ni mår bra iaf. tänker på dig pernilla och din familj hela tiden kram från en som bryr sig massor.. //Sanna

 5. godisgrisen Says:

  Blir så jäkla arg!! Hur fasiken kan de skicka ut ett sådant brev!!!

 6. Maria Says:

  Ja det är för jävligt och du det är du som ska ha TACK för allt du delger oss här i bloggen och på hemsidan. Du är en underbar människa.Kram

 7. Åsa Says:

  Det är vi som får läsa din blogg som ska tacka för att du bjuder in oss i din värld och låter oss ta den av dina innersta tankar och känslor.

 8. Malin.T. Says:

  Vill bara ge dig en massa kramar

 9. Tommy Rosberg Says:

  Kära Pernilla.Tack för all den omtanke du visat mig och William i våran kamp. Vill även visa vår omtanke till dig för dit mod att hjälpa andra genom deras bekymmer. Många varma kramar till dig från mig och William. William skickar en speciell delfinpuss till dig.Kram, från William o mig.

 10. Melinda Says:

  Läste artikeln i expressen och blev helt förstummad, att de bara kan med.Skäms inte dessa bolag det minsta för vad de gör.Tänker på dig och vill här skicka dig stora bamsekramar.Jättebra att du går ut och talar om detta, kan få många att reagera och vakna, förhoppningsvis.Strongt av dig.Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: