Christians änglamamma / Tillbaka igen!

Nu är jag tillbaka efter nästan 2 veckors frånvaro från bloggen.

Som alla vet så var vi i London med tonårspojkarna och vi hade det faktiskt riktigt mysigt. Jag var lite orolig innan vi åkte att jag skulle ha några av mina sämre dagar där men så blev det inte. Vi ägnade oss helt och hållet åt pojkarna. Vi lämnade hotellet direkt efter frukost vid 9.30 och var aldrig tillbaka där förrän efter midnatt. Mycket promenader blev det! Vi var alla rätt slut när vi kom hem igen, men vad gör man, åker man till London vill man ju hinna se så mycket som möjligt när man är där! Och såg mycket, det gjorde vi!

När vi satt på tåget hem ifrån Malmö till Halmstad så tittade jag på ditt kort på mobilen Christian och fick lite dåligt samvete för att jag faktiskt inte tänkt lika intensivt på dig under Londondagarna. Tänkt på dig hade jag givetvis gjort men inte så som hemma där allt är mycket närmare än vad det var i London. Du var med oss där också men jag försökte lägga all min energi på Thobias och Robin under några dagar.

Vi har också klarat av fyra skolavslutningar i torsdags. Thobias slutade 9:an och för honom väntar nu Mediaprogrammet på Sturegymnasiet till hösten. Du kan tro Christian att jag och pappa var stolta över honom i torsdags när han kom hem med sina betyg. Trots allt som hänt och en tuff termin för honom så har han lyckats kämpa sig igenom den sista terminen och höjt sina betyg i flera ämnen så nu är gymnasieplatsen säkrad! Bra kämpat Tobbe!

Robin slutade i 7:an, Sarah 2:an och Adam 0:an. Sarah och Adam spelade fiol på skolgården på sin avslutning. Visst lät det fint Christian? Är säker på att du hörde det upp till Änglarnas stad! Pappa och jag är så stolta över alla dina fyra syskon för att de klarat av skolan och gjort bra ifrån sig fast de har haft det jobbigt sedan du lämnade oss. Bra kämpat ni också Robin, Sarah och Adam!

Utan dina syskon så hade jag nog aldrig tagit mig igenom det här! Jag lever för dem och tack vare dem!

Christian jag älskar dig, dina syskon och pappa till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och kram mamma.

13 svar to “Christians änglamamma / Tillbaka igen!”

 1. Imse Vimse Says:

  Vad skönt att du låter lite mer glad nu. Du har tagit ett stort steg i rätt riktning. Nu blir allt bättre.Kram

 2. Jessica Says:

  Kan förstå att du fick lite dåligt samvete över att inte ha tänkt lika mkt på Christian. Men samtidigt kanske det var bra för alla er att komma bort från allt ett tag och ha lite roligt. Jag är säker på att det är det Christian hade velat! =)Många kramarJessica.

 3. Maria Says:

  Roligt att läsa att du haft det bra i London. Låter underbart. Kul att dina barn lyckas så bra i skolan.Kram på dig

 4. Syster Yster Says:

  Din överskrtift var verkligen dubbeltydig idag. jag blev så glad för du verkar vara tillbaka både i livet och på bloggen. Det är första gången jag ser att du skriver att du älskar alla barnen och din man i din avslutande mening.(så klart jag vet att du alltid gjort det)Det är det jag alltid sagt, du ÄR en stark och klok person.Kramar i massor

 5. Novalie Says:

  Blev alldeles varm i hjärtat när jag läste att ni hade det så underbart i London.. 🙂 Precis vad ni behövde.. Christian vet hur otroligt mycket du älskar honom så försök att inte ha dåligt samvete om du nångång inte tänker lika intensivt på honom.. Han vet att han finns i dina tankar men att du kan skratta och ha roligt med dina barn som är kvar på jorden är troligen det som han uppskattar mest. Han vill inte se sin mamma ledsen, han vill höra sin mammas skratt.. Men han vet att han stannar i dina tankar och i ditt hjärta för evigt, och är stolt över att vara din son! Många varma kramar från mig!

 6. smultronkiwi Says:

  Välkommen hem igen vännen!Jag gläds med dig och din man över era barn. Visst är det en härlig känsla att känna stolthet! Kramar om…

 7. Christina Says:

  Välkommen hem. Ha nu en mysig midsommar. kram

 8. Sanna Says:

  välkommen hem och tebaka. Hoppas ni får en toppen midsommar med massa sol värme och massa god mat osv kram på digg pernilla och hela din familj //Sanna

 9. Malin.T. Says:

  Vad härligt, det va ni värda.Kramar till dig

 10. Susann Says:

  Hej på dig .Kommer in och önskar en trevlig midsommar .Kram Susann

 11. Gunilla Says:

  De där stunderna behövs så väl när man kan vila lite i sorgen… för att orka vidare. Skönt att höra av dig!Kram Gunilla mamma till Rickard 81-05

 12. Inger Says:

  Kommer in och önskar en glad midsommar/ Kram Inger

 13. Marie louise Says:

  Vill bara önska en trevlig midsommar Många bamse kramar till er,Kram Marie louice

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: