Christians änglamamma / Knäckt och lipar floder ikväll!

Idag är en jävla dag! Ursäkta språket men ikväll mår jag skit! I går var det 8 månader sedan Christian dog och jag saknar honom så fruktansvärt mycket. Just ikväll mer än någonsinn!

Var på sjukhuset hos Thobias idag (Göran är kvar där och sover hos honom inatt). Samtal med dietisten, så mycket vi måste tänka på! Jag som knappt fungerar att tänka i vardagen ska nu tänka på all mat jag handlar, känns i dag oöverstigligt men jag vet att det kommer kännas bättre en annan dag, kanske redan imorgon, kanske nästa vecka.

Tobbe var retlig, sur och arg idag där uppe på sjukhuset! Jag förstår honom. Först Christian och nu diabetes! Reaktionen efter Christian (de stod varandra väldigt nära) har inte kommit än fast det gått 8 månader, visst har han varit ledsen någon gång men annars inte visat något, någon gång måste det ju komma, eller? Är det typiskt tonåringar att hålla det för sig själv? Fan jag blir tokig känns det som. Hur ska jag orka räcka till för barnen när jag knappt orkar med mig själv?

Ikväll när vi kom hem ifrån sjukhuset jag och de andre tre barnen så det första jag såg var Christians rock. Jag kramade om den, luktade på den och storgrät. Jag grät som jag inte gjort på länge, grät och grät. Sarah och Robin tröstade mig. Grät för att jag sakande Christian så oerhört mycket och grät för att Tobbe drabbats av diabetes! Grät för att jag inte har min mammas stöd, jag hade behövt henne just nu och de senaste 8 månaderna men hon finns bara till för sig själv tyvärr (är en lång historia som jag inte orkar ta just nu).

 

Nu ska jag inte lasta över mer på er ikväll.

Christian ikväll saknar jag dig så in i h…..e!

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och kram en ledsen och förtvivlad mamma

19 svar to “Christians änglamamma / Knäckt och lipar floder ikväll!”

 1. Velpottan Says:

  Har inga ord…vill bara finnas vid din sida….krama om och lyssna.Malin/ Ensam är stark(Har bytt namn på bloggen)

 2. Marita Says:

  Håller med om att jag inte har några ord. Men vill säga att jag känner med dig och blir tung i hjärtat av dina ord. Du är stark som ens orkar skriva om sorgen och saknaden.

 3. Lin Says:

  kramar om…. xxx

 4. Cobrarax Says:

  Jag grät mej igenom er hemsida om er son…Att det ska behöva gå så långt…Kram

 5. Marie louise Says:

  Jag lider så mycket med er ,det finns inte ord som kan beskriva det ni går igenom .Men som du vet kommer du orka med detta ochså ,och även om det inte känns så nu så kommer du bli en starkare person Många bamse kramar till er Marie louice

 6. Jessica Says:

  Usch, det finns inte ord för hur mkt jag lider med er och speciellt med dig! Första gången jag läste allting på Christians hemsida så grät jag mig igenom hela hemsidan! Satt även och lyssnade på en låt som jag precis hade laddat ner, och varje gång jag nu hör den låten så tänker jag på honom! Konstigt nog, trots att jag inte kände honom. Jag ger dig och din familj tusentals kramar och massor av tröst!/ Jessica.

 7. Fröken oktober Says:

  Skickar ännu en stor kram i allt det mörka..

 8. Imse Vimse Says:

  Det är en hård prövning ni utsätts för. Kan bara hålla om och krama.

 9. Gunilla Says:

  Kramar om…./ Gunilla mamma till Rickard 81-05

 10. Alexandra Olausson Says:

  Sänder en massa styrkekramar *Kram kram kram kram*

 11. En Änglamamma Says:

  Hej PernillaJa jag förstår först sorg och sedan dia….. man undrar hela tiden vad kommer näst….. hoppas att allt ordnar sig för er.Kram Maries änglamamma

 12. Maria Says:

  Vill bara ge dej en BAMSE kram och hoppas att allt blir bättre och Thobias kommer fica sin diabetes galant det vet jag, så det kommer bli lättare i alla fall, jag lovar.KRAM

 13. Lady_X Says:

  skickar en massa styrkekramar till dig pernilla *tänker ofta på dig och dina*Kram V

 14. Trillian Says:

  Jag tror aldrig jag har kommenterat i din blogg, men jag har varit en trogen läsare länge och jag lider verkligen med dig *kramar om och försöker trösta*(jag gråter nästan varje gång jag går in här)

 15. Ulrika i Uppsala Says:

  Hej! Orden räcker inte till och jag vill bara skicka dig och din familj all kärlek och en stor kram!

 16. mymmlan Says:

  hej, mitt första besök.jag känner för dig och din familj. livet är obegripligt. det kommer fler dagar – många bättre än den här! det är de ord jag kan ge dig.jag brukar få stöd av lars björklunds ord, han diktar bland annat om sorg. det kan vara något för dig.en stor kram till dig och familjen från en okänd medmänniska.

 17. tröstar... Says:

  så många styrkekramar jag bara orkar ger jag till dig!!! /en som också saknar

 18. Syster Yster Says:

  Håller om dig länge och hårt. Mer kan man inte göra just nu. Begriper att du lider och att allt ibland känns övermäktigt. Men DET GÅR en minut i taget blir snart en timme som blir en dag osv osv.Hoppas du har kvar din samtalskontakt för nu behöver du den mer än någonsin!Kramar i massor till er alla en speciell till Tobbe!

 19. Carla Says:

  Tänker och känner med er i er sorg efter er vackra son. Önska jag kunde lindra er smärta. Varma kramar/carla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: