Christians änglamamma / Stabilt läge!

Hej min älskade unge! Som du ser Christian så har det gått rätt så bra för Tobbe med hans nyupptäckta diabetes. I helgen fick han komma hem på permis från sjukhuset och igår var vi tillbaka på sjukhuset och han blev utskriven.

Jag sa till pappa idag att jag tycker att Tobbe har växt och mognat under den sista veckan. Han verkar fixa sin diabetes rätt bra och hans värden liker på rätt ok nivå. Lite högt socker fortfarande men ändå rätt ok. Idag har han tilloch med varit iväg hela dagen på brädspel med kompisarna. Han fick själv hjälpa till att planera iförväg vad han behövde ha med sig för att klara dagen. Han har satt sig in i diabetes och verkar ha snappat upp en hel del redan. Visst är det svårt, jättesvårt, men vi får lära oss. Bara att åka till affären och handla tar dubbelt så lång tid nu när vi läser på allt vad det innehåller. Hela familjen äter nyttigare. Och det är ju bra!

Det här med Tobbe har hållit mig lite ”borta” från dig några dagar men du ska veta att jag tänker på dig jättemycket och saknar dig så j…a mycket. Tittar på dig och får tårar i ögonen så fort jag tänker på dig. I helgen hittade jag lite saker på Tobbes rum när jag hjälpte honom att rensa. Några små meddelanden du skrivit till honom. Tårarna kom direkt! Dessa ligger nu i tryggt förvar. Värdefulla!

Annars går dagarna framåt. Ibland är vi med, ibland inte, känns det som. Kan inte fatta att det gått mer än åtta månader sedan du lämnade oss! Vart har tiden tagit vägen?

Du skulle varit med här hemma nu! Vi har börjat ett Harry Potter race nu och ser en film om dagen med Sarah och Adam för att sedan kunna avsluta med film nr fem på bio som har premiär nu i helgen. Jag vet att du gärna hade varit med och sett filmerna med dem. Vi har ju sett de andra tillsammmans på bio men nästa missar du tyvärr! Eller kanske inte ändå! Du kanske följer med oss och tittar?

Christian, jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och kram, mamma

6 svar to “Christians änglamamma / Stabilt läge!”

 1. Jessica Says:

  Så skönt att det funkar så bra alla redan med diabetesen!! åå Harry Potter!! Ska oxå gå på premiären på fredag med min sambo..många kramar!!

 2. Maria Says:

  Klart Chrisitian följer med på bio, det vet jag, vi kör samma race här vi.Kram

 3. Syster Yster Says:

  Vilken härlig läsning. Förstår att Tobbe är en smart kille som snappat upp detta fort. Låter som om ni kommer att klara detta relativt enkelt ändå :)Hoppas allt fortsätter lika bra som det börjat.Kramar i massor

 4. Inger Says:

  Så bra att Tobbe verkar fixa det här med diabetes bra.Det är väl så att våra barn, med den erfarenhet dom har, utav att mista ett syskon. De kommer att klara det mesta som kommer i deras värld framgent. Visst är Christian med er, min Jimmy finns med mig mest varje dag./ kramar Inger

 5. Marina Engan Says:

  Du kommer alltid att ha Christian med dig. Som en solstråle i hjärtat. Och han är med i allt du gör. Var rädd om dig. Kram

 6. Mia Says:

  Roligt att det funkar bra för Tobbe o att han har snappat upp det. Ha det bra i helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: