Christians änglamamma / 10 månader!

Idag är det 10 månader sedan du for till Änglarnas stad Christian!

10 månader! Det är helt ofattbart att det gått så lång tid! REDAN!

Saknar dig av hela mitt hjärta. Såret inom mig som ingen ser men som finns där, det blöder och värker varje dag.

Vill så gärna krama dig och känna din doft.

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina unge!

Puss och kram mamma.

15 svar to “Christians änglamamma / 10 månader!”

 1. Pillan V Says:

  *Kramar hårt*Tänk att man ska behöva vara med om en sån tragedi!!Varje gång jag läser i din blogg hugger det i mitt hjärta och tårarna trillar. Jag har många ggr försökt fatta hur svårt det måste vara att förlora sitt barn, men aldrig, aldrig kan jag förstå. Jag kan bara föreställa mig, tänk om man kunde hjälpa till att avlasta dig från din sorg, men det är ju omöjligt!Tänker på dig iaf…..KRAM

 2. Marie louise Says:

  Kommer in och kramar om dig hårt.Du är en fantastisk stark .

 3. LillaPaula Says:

  Så oerhört hemskt att sörja sitt barn. Vet inte vad jag ska skriva, förutom att jag är ledsen. *kram*

 4. Pillan V Says:

  Har utmanat dig på min blogg!Kram

 5. Pillan V Says:

  Ang utmaningen, man ska se ut 4 st bloggare man vill uppmärksamma på något vis, och genom att göra det går utmaningen vidare. Inte lätt att plocka ut 4 st av så många duktiga bloggare!!Ang vikten, så du har också gjort en GBP?! Då vet du antagligen vad jag pratar om!!Kram på dig!

 6. Monica Says:

  Kommer ihåg hur jobbigt det kändes när ett-årsdagen närmade sig. Och hur man tänkte på situationer som man upplevt tillsammans och hur man reflekterade över det man reflekterade över. Än idag är det doften och känslan av närkontakten med kramen som jag saknar mest. Jag sparade en del av hans kläder i en påse som jag knutit igen, och ibland tar jag fram påsen och bara luktar. Det hjälper mig i min sorgeprocess. Det är inte alls som utomstående tror att man vidmakthåller smärtan. Jag tänker på er och alla andra. Och jag tänker på min son som är någon annanstans.

  • Pernilla Says:

   Ett års dagen närmar sig så fort, så fort. Kan inte fatta, vill inte fatta att det snart gått ett år!Lukten från kläderna har försvunnit och kramarna saknar jag så otroligt mycket.

 7. Birgitta Says:

  Tänker på dig…kramiz!

 8. Tingeling Says:

  Hamnade på din sida och blev så berörd. I börja av sommaren blev min grabb (18 år) knivhuggen med punkterad lunga som reslutat. Nu har jag honom kvar hos mig och är jättettacksam för det, men jag känner verkligen med dig. Men en tröst finns ju och det är ju att han är med dig iallafall. Ha det gott.

 9. Josefines änglamamma Says:

  Hej Pernilla.Det är så märkligt hur tiden bara rusar iväg när man själv känner att världen stannat upp. Nu börjar man vakna upp och förstår inte vart mina 8 månader utan Josefine har tagit vägen. Att man själv har uthärdat en tillvaro med så mycket smärta, sorg, ilska, förtvivlan o saknad. Vi är starka vi änglamammor..jag inser det efter den tid som gått. Men vad hjälper det o vad har vi för val…. Det här är ju en resa som bara börjat för både dig o mig och den är livslång. Sköt om dig jättemycket. Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: