Christians änglamamma / Alla på bollen…Mål!!!

Såg du lillebrorsans mål idag Christian? Är säker på att du satt där uppe och följda alla tre matcherna och hejade på Adam. Det är härligt att se dessa småknattar på 6-7 år spela…alla på bollen! Kan inte låta bli att tänka på alla matcher vi stått och hejat på dig.

                                 

Du älskade fotboll och brukade ju träna med Adam här ute i trädgården. Du tyckte det var jättebra att han är vänsterfotad. Nu spelar han fotboll och han är duktig! Jätteduktig! Han kämpar på och ger sig inte om bollen… för det mesta iallafall. Idag efter matcherna såg han ut som om han badat i lera…men lycklig var han…trots två förluster och en oavgjort. Ett mål och tre skott till på mål som inte gick in! Det du! Du hade varit jättestolt över honom! Hade du varit här nere hos oss så hade du varit med vid sidan av planen idag och hejat på honom istället för att sitta där uppe i Änglarnas stad och göra det.

Det gör så ont Christian att inte få dela sånna här stunder med dig här hos oss. Dela dom med dig genom att skriva här är inte samma sak. Hade så gärna velat ha dig jämte oss på planen idag, hejande på Adam och hans lag.

                 Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och kram din mor för evigt!

 

4 svar to “Christians änglamamma / Alla på bollen…Mål!!!”

 1. Mia Says:

  Roligt att han kämpar på Adam. Ja, jag kan tänka mig det medtanke på vad vi har haft för väder. Ha det bra. Kram Mia (Saknad)

 2. Susann Says:

  Hej hopp det var längesen jag vart inne och skrivit på din blogg.Hoppas allt är bra ?Här är det väl någonlunda bra .Ska bli lite bättre med att skriva till er alla nu.Kram Susann Jonnys ängla mamma

 3. Monica Says:

  Hej ! Tittar in hos dej och önskar dej en bra fortsättning på denna måndag …kram monica

 4. Imse Vimse Says:

  Det är för härligt med knattefotboll.Minns när min son spelade sin första match. Det var i närheten av Arlanda. Så fort det kom ett flygplan stannade alla våra (bond)grabbar upp och tittade på planen. Jag tror att Arlandalaget vann.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: