Christians änglamamma / Påkörd bakifrån!

Ja det är sant! Igår morse när jag skulle köra Adam till skolan så smällde en bil med full fart rätt in i baken på vår bil!

Sarah ville igår cykla till skolan och det fick hon ju såklart (lillasyster börjar bli stora damen nu). När så jag kommer körande på väg upp till skolan med Adam så ser jag henne leda cyklen upp för cykelbanan. Jag saktar in för att se hur det går för henne och det kommer en bil i 55 knyck (är en 50-väg) i uppförsbacke som inte ser att jag saktar in och kör rätt in i mig. Bromsspåren efter hans bil är 4-5 meter. Bakre kofångaren och bakluckan på bilen är kassa men värre gick det för hans bil som har fronten intryckt. Vi har dragkrok på vår så den tog en del av smällen.

Hur gick det för oss i bilen då? Jo Adam slog i huvudet och jag sitter här nu med en nacke och skuldra som jag inte kan röra på. Sarah som var på cykelbanan blev jätterädd av smällen och storgrät. Att hon ledde cykeln upp för backen berodde på att hon fått punktering, stackaren!

Den andre föraren klarade sig utan personskador och tog på sig hela skulden för olyckan. Han körde lite för fort, hade solen i ögonen, tittade på Sarah och höll inte avståndet.

Så du förstår Christian att jag inte var inom dig i går morse som jag brukar när jag lämnat de små i skolan.

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och kram mamma

13 svar to “Christians änglamamma / Påkörd bakifrån!”

 1. Petter Says:

  Ha en bra dag!

 2. Rosa Says:

  Hoppas att du repar dig, inte får en massa värk, det där låter inte helt bra.

 3. Mia Says:

  Hoppas att det går bra för dig och att du inte får några men, tänker även på Sara o Adam. Kan tänka mig att det såg otäckt ut för Sara. Hälsa hela familjen. Kram Saknad (mia)

 4. Imse Vimse Says:

  Oj, hoppas att besvären ger med sig. Kan ju bli besvärligt sånt där.Kram

 5. Birgitta Says:

  Fy vad otäckt..hoppas det inte blir nåt mer av det…Nacke och rygg är ju ömtåliga saker! Hoppas det känns bättre efter helgen. Kryapåkramiz

 6. Gunilla Says:

  Om du och sonen har känning fortfarande tycker jag ni ska uppsöka läkare så att det blir inskrivet i journal om det senare visar sig bli nåt mer av det. Usch starckars din dotter så rädd hon måste ha blivit av att se det….Var rädd om er!Kram Gunilla

 7. it-girl Says:

  ojojoj, det där lät hemskt….krya på er hoppas chocken lägger sig…kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: