Christians änglamamma / Gravsmyckning och Disco!

Snart är det dax för gravsmyckning! Käns för j…..t att behöva tänka på något sådant!

I går eftermiddag var jag, Sarah och Adam runt och letade efter något fint att lägga hos dig Christian. Vi hittade ett stort hjärta av tallris och lite andra gröna sorter (är inte så bra på namnen) som du ska få. Jag fick kämpa med tårarna när vi stod i affären och valde hjärtat. Det var så svårt!

Pappa och jag diskuterade på kvällen hur vi ska göra med alla småsaker som ligger hos dig, alla hjärtan och stenar mm. Ska vi plocka ihop dem och lägga undan dem tills våren så de inte försvinner när snön kommer? Tänka att behöva diskutera en sådan sak! Hur man ska göra vid sitt barns grav! Vi vill ju att du ska ha det fint hos dig, att det ska vara en vacker plats att gå till.

Idag är Sarah tillbaka i skolan igen. Hon var så glad över att få gå, hon vill ju inte missa discot ikväll! Adam ska också gå och han tänker klä ut sig i jättestora gröna öron som han köpte igår! Sarah ska ha små rosa horn på huvudet.

Tänk i ena stunden planerar man sitt ena barns gravsmyckning och i nästa sina andra barns utklädning till Hallowendiscot! Hur kunde det bli så här?

                 Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

 

Puss och kram mamma

Ett svar to “Christians änglamamma / Gravsmyckning och Disco!”

  1. Tuija, Matias mamma Says:

    Ja, visst är livet grymt!Vad gäller gravsmyckningen..jag brukar ta bort änglar, nalle och lite annat inför att snön kommer. Förvarar dom härhemma och lägger återigen tbx när våren börjar spira. Till jul brukar jag lägga glitter, en tomte och ett år hade jag en liten gran där också…Kram Tuija

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: