Christians änglamamma / Asiatiskt, 1408 och längtan!

Älskade ungen min har precis varit uppe hos dig, tårarna rinner och det käns så tomt så tomt. Saknar dig så otroligt mycket Christian!

Pappa och jag har ju varit ute och ätit gott i kväll och sedan gick vi på bio. En skräckis ”1408” och visst den var äcklig men den var mer jobbig än äcklig. Jag hoppade högt minst två gånger men sen tyckte jag den var jobbig för den påminde mig om dig! Ett förlorat barn och flera suicid! Ingen lämplig film för mig alltså!

Men maten före smakade riktigt bra. Vi provade en restaurang vi aldrig varit på innan och det blev asiatiskt på New Shanghai. Kan verkligen rekommendera den. Vi behövde komma ut lite pappa och jag. Morbror Johannes ställde upp och passade de små.

När vi körde hem kände jag så starkt att jag var tvungen att åka upp till dig först. Flera stycken har varit där uppe i helgen och tänt ljus för dig. Jag började längta så otroligt mycket efter dig när vi stod där uppe, när jag tittade på ditt foto på stenen!

Christian jag önskar så att jag kunde spola tillbaka tiden med 1 år så vi hade sluppit årsdagen nästa lördag och att jag ändå hade vetat det jag vet idag och kunde fått hjälpa dig!

       Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina unge!

God natt, puss och kram mamma

6 svar to “Christians änglamamma / Asiatiskt, 1408 och längtan!”

 1. Melinda Says:

  Önskar jag finge receptet på att bota det som orsakat din längtan och ledsamthet, men tyvärr, jag har inte det, önskar du en dag kan känna ro trots allt och minnas alla de ljusa och glada stunderna ihop med christian utan att all den eländiga smärta som finns inom dig idag.Tänker på er alla, stora kramar.

 2. MatildaP Says:

  Det måste vara det värsta som kan drabba en i livet, att förlora sitt barn genom självmord. En sådan förlust kan man väl aldrig komma över helt, vad jag har förstått.En av pappas många bröder, som jag har jobbat tillsammans med i 25 års tid. Två av hans fem egna barn, som var halvsyskon med olika mödrar, tog livet av sig med bara några års mellanrum. En av hans döttrar är min bästiskusin och hon sörjer fortfarande sin ende helt biologiska bror, fast det är över 25 år sedan det hände. Visst har tiden läkt de värsta såren, men ärren finns för alltid kvar.En varm vänskaplig kramMatildaP

 3. AjBi Says:

  Sänder en mycket varm kram till er alla… och till Christian. Han vakar över er… @–>–

 4. Mia Says:

  Roligt att ni hade trevligt, trots allt, det behövs emellanåt. Kram

 5. Schahrazad Says:

  Kramar och flera ändå kommer här till dig. Förstår så väl din känlsa av att OM, så hade du/ni kunnat få finnas för Christian och hjälpa honom.

 6. Imse Vimse Says:

  Du får gå på en komedi nästa gång, så du får in lite skratt i livet igen. Det är du mer än väl värd.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: