Christians änglamamma / Duktig idag!

Idag har jag varit riktigt duktig min son! Du vet ju att jag efter att du lämnade oss inte klarade av att gå och träna på det gamla gymmet där du och jag tränade ihop ibland. Så för ett tag sedan skrev jag in mig på ett annat gym här i stan istället, var på introduktionen och sen har jag inte orkat gå dit på 1 1/2 månad. Förrän idag då! Jag bestämde mig för att nu ska jag börja träna, måste få igång kroppen igen. Har ju inte ansträngt den särskilt mycket fysiskt det sista året, men desto mer psykiskt!

Så sagt och gjort efter att jag på förmiddagen varit hos psykologen så tog jag mig till gymmet. Hade först bara tänkt köra programmet tränaren lagt upp åt mig men när tjejen i receptionen frågade om jag skulle vara med på cirkelträningen kl 12 sa jag först nej, jag måste nog träna lite själv först innan jag klarar av det! Men när jag bytt om tänkte jag, varför inte, jag kan ju gå om jag inte klarar det!

Tro det eller ej min son! Men morsan klarade hela passet utan problem! Trodde jag aldrig. Trodde jag tappat ALLT under detta året! Men lär nog ha duktig träningsverk imorgon! Ja skratta du! I Änglarnas stad får ni väl aldrig träningsverk!

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina änglason!

Puss och kram mamma

3 svar to “Christians änglamamma / Duktig idag!”

  1. Maria Says:

    Bra jobbat Tjejen! Du är otrolig! jag önskar ofta att jag satt inne med hälften av din styrka!Kram Maria

  2. Malin Says:

    Kämpa på, till slut går allt lite lättare Kram

  3. Marie Louise Says:

    Ja.träningsvärk lär du nog ha efter ett sånt pass = ) Med det är bra med träning det gör gott i själen, Så fortsätt även om det kan kännas motigt i början, innan man kommer igång på riktigt. Du är jätteduktig. Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: