Christians änglamamma / Tomtar!

Jag hade väl egentligen inte tänkt plocka fram tomtarna i år heller men min svärfar, din farfar sa att du hade velat att vi gör som vi brukar. Och det är ju klart att du velat!

Och för dina syskons skull måste vi försöka göra en så fin jul som möjligt. Sarah har skrivit på sin önskelista att hon önskar en bra jul även om du inte är här! Och självklart ska hon få en så bra jul som möjligt! 

Så sagt och gjort idag var det dax att plocka fram dem. Pappa hade redan burit ner lådorna från vinden. Låda 1 och låda 2 gick bra men sen när jag kom till låda 3 och hittade dina tomtar (ni har ju alla fått tomtar varje år med namn och årtal under) ja då var det klippt, tårarna kom och en obeskrivlig längtan efter dig!

Du skulle ju själv ha haft dina tomtar hemma hos dig!

         

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

Puss och kram mamma

13 svar to “Christians änglamamma / Tomtar!”

 1. Ingrid Says:

  Det här med julen är speciellt. Man kan bli nostalgisk och tårögd för vissa saker fast man har sina nära kvar i livet. Hur är det då, som för er, när någon fattas. Skickar en hel säck med kramar o tankar till er.(Dela ut till alla, dom räcker säkert).

 2. it-girl Says:

  vad sjukt, JAG skrev hos DIG samtidigt som du skrev hos mig!!! kram

 3. Tommy Rosberg Says:

  Hej Pernilla.Tack för alla dina varma ord som du gett oss under året som. Hade velat ge dig en varm julakram från oss båda.Tänker mycket på Er båda 2.William o Pppa Tommy

 4. Kristina Says:

  Vilken fin bild på din son! Jag vet hur det är att ha dåliga perioder. På nåt vis tar man sej upp igen från att vara längst ner…Sköt om dej! *kramas*

 5. Lena Says:

  När jag läser din blogg, så kommer jag fram till att jag har inget att deppa för! Jag har min son kvar, jag har tre barnbarn, varav ett är sjukt! Men de lever! Nu får jag rycka upp mig och plocka fram julsakerna! Ska tänka på er ikväll och ta mig själv i kragen! Kram på dig.

 6. Sofie Says:

  Vilken härlig bild på Christian! Tänker på er. Kram Sofie

 7. Min son Magnus 1979-2004 Says:

  God Jul tänker på DigkramMagnus mamma

 8. Imse Vimse Says:

  Vilken fin bild!Hoppas att ni får en fin jul och snart kan känna er som en hel familj igen.

 9. Andres Says:

  Hej Pernilla!Jag blir glad av att höra från dig. Själv klarar jag itne gå in och läsa dina ord, jag blir så ledsen för din skull och det som jag gått igenom är fortfarande lite känsligt..Men ajg hoppas du har det bra!Kram!

 10. Inger Says:

  Kommer in och ger dig en julkram.Har nyss plockat fram Jimmys tomtar, hans julkyrka och visst gör det ont, men jag vill att alla hans saker ska vara framme. Det blir många tårar, men konstigt vore det väl annars. / Jättekramar Inger

 11. Monica Says:

  Jag vill bara önska dej en GOD JUL och hoppas att du får det bra med din familj .kramar Monica

 12. Min son Magnus 1979-2004 Says:

  God JulönskarMagnus mamma

 13. Kerstin Says:

  Åh, vilket bra kort på Christian!!Tänker på Dig och Din familj och hoppas att Ni får en bra Jul, även om det förstås blir många svåra stunder med olika tankar.Försöker att sätta mig in i situationen, men jag vet att det aldrig går för någon annan. Ni änglamammor får stötta varandra som Ni brukar.Vi som inte har mist något barn, vi borde verkligen inte klaga på någonting.Kram och varma tankar från en vanlig mamma i Värmland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: