Christians änglamamma / Nyårsdagen och lillebror 8 år!

Kan man önska en ängel Gott Nytt År! Jag gör det iallafall. Gott Nytt År min änglason där uppe i Änglarnas stad! Har ni festat ordentligt där uppe i kväll? Suttit på varsitt moln och tittat på alla fyrverkerier som smällts iväg! Alla dina kompisar (de flesta iallafall) festar i natt. Morbror Johannes är med några av dem.

Idag (nyårsafton) har jag varit så ledsen, saknat dig så mycket!

Nu har vi precis kommit hem ifrån moster Gecke där vi varit under kvällen. Innan vi åkte dit så var vi hos dig och tände marchaller så du också fick lite nyårsfestligt.

Nu är det nyårsdagen och din älskade lillebror Adam fyller 8 år idag! Vi sjöng och grattade honom direkt efter tolvslaget, precis som vi brukar. Nu sover han gott i sin säng och väntar på att det ska bli morgon (sen morgon) så han får presenter och frukost på sängen.

Fär tre år sedan bjöd vi in till 25 års fest här hemma…du fyllde 20 och Adam 5 och eftersom du var i USA på din födelsedag så ville du slå ihop det med Adams till en 25 års fest. Kortet här nedanför hade vi på inbjudningskorten. Storebror och lillebror, ni är ca 1, 5 och 16,5 på bilden men ändå så lika!

       

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina änglason!

Puss och kram din mor för evigt.

10 svar to “Christians änglamamma / Nyårsdagen och lillebror 8 år!”

 1. Mia Says:

  Grattis Adam. Ja den 25 årsfesten minns man. Ha det bra, tänker på er. Kram

 2. Schahrazad Says:

  Grattis till Adam och hoppas att 2008 åtminstone ger några fler dagar än det förra som inte gör så ont. Min egen Adam har sin 8-årsdag på söndag och verkar tro att livet består av paket. 🙂 Men det blir väl lätt så när jul och födelsedag är så nära. Stor kram till dig.

 3. Maria Vuitton Says:

  Gott nytt år. Hoppas att det här året blir bättre för dig. Kram

 4. Lena Says:

  Väldigt lätt för mig att säga det här, men vad jag har hört så bleknar smärtan med tiden och det gör inte så ont längre! Och 2008 MÅSTE bli bättre, nåt annat får man inte tro! Kram

 5. Inger Says:

  Ett försenat grattis till er Adam och visst kan man önska sina ängla barn ett gott nytt år.Tyvärr så tror jag att det alltid kommer att göra lika ont, men inte lika ofta/ Kram Inger

 6. Tina Says:

  Har läst och läst om och om igen din blogg, om din vackra son Christian.Du ”visar” så fint din kärlek till honom..Den 26/10 och 20/11 , försökte min yngsta dotter, ”lustigt” nog född den 3/11 1984, ta sitt liv…Båda gångerna hittade jag henne i tid..Jag är alltid rädd…Hon har fått mycket bra hjälp nu på öppenvården, och äter medicin..Detta har eg inget med din son att göra , men jag är RÄÄÄDDDD….Kanske fel att skriva om det här, i så fall ett stort förlåt.Tänder ett ljus ikväll för Christian…Många kramar!!

 7. Ensamma mamman! Says:

  Hamnade på din sida av en slump men kände att jag ville lämna ett spår i snön innan jag går vidare. Förlorade även jag en son 2006 så jag vet vad smärtan och sorgen innebär och hur jobbigt det är att möta ännu ett nytt år utan den vackraste av själar vid sin sida. Önskar så att 2008 kan föra med sig lindring till alla trasiga mamma och pappas hjärtan som saknar sina änglar men vet att det inte är så enkelt. Men mina varmaste tankar och ett hopp om en ljusare framtid har du iallafall.Stor varm systerlig kram från en änglamamma till en annan!

 8. laila svennson Says:

  KRAM

 9. Frk Oktober Says:

  Tittar förbi och vill bara ge dig och familjen en stor varm kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: