Christians änglamamma / Samtalsgrupp om suicide!

Idag skriver Hp (Hallandsposten) om den samtalsgrupp vi startar upp i Halmstad för närstående till någon som tagit sitt liv.

http://www.hallandsposten.se/artikel.asp?oid=304117

Aldrig kunde väl jag tro Christian att jag någonsin skulle vara med och starta upp en sådann grupp! Men nu är det så och jag hoppas att de som drabbats av det värsta som kan hända nu kan finna stöd genom denna gruppen.

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina unge!

Puss och kram mamma

Ett svar to “Christians änglamamma / Samtalsgrupp om suicide!”

  1. Sassa Tumegård Says:

    Jag arbetar som diakon i Brunflo församling i Jämtland. Jag och en kollega har sett det stora behovet av sorgegrupp för anhöriga till de som tagit sitt liv, och beslutat oss för att starta en sådan sorgegrupp. Nu söker vi någon grupp som kan hjälpa oss att få insyn i problematiken och där vi kan få ställa frågor som vi själva kommer att ställas inför. Vi har under många år haft vanliga sorgegrupper för någon som mist någon mitt i livet och sorgegrupper för föräldrar som mist ett barn, men detta är något ganska nytt för oss och vi söker därför hjälp och råd från er som tyvärr redan vet hur det är att mista någon genom suicid. Vi söker kunskap genom er, för att vi ska kunna hjälpa andra familjer som drabbas av samma sak.Jag vore mycket tacksam om ni kunde ta kontakt med mig!Sassa Tumegård063-140 322sassa.tumegard@svenskakyrkan.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: