Christians änglamamma / Födelsedag och färdig ambulanssjuksköterska!

Ja nationaldagen är det ju idag, helgdag och ännu en dag för familjen att samlas. Min födelsedag, strålande sol och varmt…men känner inte för att fira…vad är det att fira…men vi har haft lite fika här eftermiddag ändå…mest för barnens skull…de vill fira mamma…men det känns verkligen ända in i själen att någon saknas…ett av mina barn saknas…hur ska jag kunna vara glad idag då…du saknas Christian!

 
Ikväll tar vi med oss dina syskon och går ut och äter en bit mat…kanske att det kan kännas lite bättre en stund då iallafall…lite mys med dina syskon…de behöver det…jag behöver det…pappa behöver det…du hade behövt det!
 
Igår och inatt har jag varit mitt sista utbildningspass på ambulansen och hade igår slutsamtal… blev GODKÄND! Känns skönt att ha klarat av den biten…ska bara lämna in några uppgifter sen får jag papper på att jag är ambulanssjuksköterska! Trodde aldrig jag skulle klara av det…men det har jag gjort…det har varit tufft…jobbigt…är trött… men jag är klar! Men jag har tillsammans med familjen tagit ett beslut och det är att jag ger mig inte ut i ambulansen än…måste backa ett tag nu…återhämta mig…jobba på jourcentralen…ha semester…sen får vi se…kanske orkar jag till hösten…till vintern…kanske till våren…vi får se…känns inte så viktigt just nu…jag har klarat av min utbildning och är stolt över det…vilket jag också vet att du Christian skulle varit…min tuffa morsa skulle du säkert sagt. Cheferna har sagt att jag är välkommen tillbaka när jag känner mig mogen för det och det känns skönt att veta att jag inte missar min chans genom att backa tillbaka lite ett tag.
 
Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina unge!
 
Puss och kram mamma

8 svar to “Christians änglamamma / Födelsedag och färdig ambulanssjuksköterska!”

 1. saccenach Says:

  Kan bara önska dig lycka till i allt du bestämmer dig för. Hoppas ni trots allt får en riktigt härlig sommar.

 2. Schahrazad Says:

  Grattis! Det måste kännas skönt att du är klar. 🙂

  • Pernilla Says:

   Ja det är lite blandade känslor. Skönt att vara klar, att jag klarat det men samtidigt lite jobbigt att jag just nu inte klarar av psykiskt att jobba med det. Men längtade tillbaka redan när jag gick därifrån igår morse så vi får väl se vad som händer.Kram Pernilla

 3. Veronica Says:

  Grattis Pernilla!Hoppas du får en bra sommar. Jag har tänkt en massa på dig. De är seans nere i Ängelholm om du är intresserad.Kram

 4. Sara Says:

  Ett stort grattis! 🙂 Lycka till med allting 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: