Christians änglamamma / Stenbrottet i Grötvik

Idag åkte vi ut till Grötvik för att promenera en bit på Prins Bertils stig. Vi hade med oss varm chocklad och smörgåsar. Vi passade på att visa dina yngsta småsyskon var du och dina kompisar brukade vara och hoppa på sommaren. Din sista sommar skrev du söndagen den 30 juli 2006, kl 19:56 i din blogg på Lunarstorm  följande:

”Så sjukt j**la gott!!!!

Va i grötvik och hoppade idag igen med foffe, pat, becca och några till, inte varit där sen kvällen innan jag opererade knät.

Började med att ”repellera” oss ner för 20m stupet. Med sånna där bergklättrarselar o rep. Va riktigt läskigt när man gick precis över kanten kan jag säga. 20 meter fritt fall om man skulle släppt repet. Men efter ett par steg kändes det rätt lungt och jag tom hoppfirade ner mig större delen av väggen. Riktigt häftigt!!!

sen tog jag mod till mig och gjorde ”dödshoppet” 😛 20 meter rakt ner i vattnet, jäkla härlig känsla. Fick inget riktigt perfekt hopp så det lär kännas imorgon, men vilken känsla att störta ner där uppifrån!! 😀 Kommer lätt göras igen kan jag säga. Bara hoppat från 13,5m förut, men det gick ju kanonbra ändå 🙂 Fick dessutom det på både film och bild. heha! Padde och Foffe bangade ur, men ska nog lyckas tvinga dem att göra det också innan sommarn är slut!

Efter det blev det en stund på stranden i frösakull, brände mig lite på axlarna idag. ajaj. Och sen lite käk (om än på en rätt udda plats) och städ. Börjar bli en riktig fena på att städa nu, ha! 😛

Mysigt mysigt. Känns underbart bra.”

”Over ‘n out – En mycket glad och nöjd Christian”

201003142082.jpg

Och idag låg snön tjock över isen som täcker stenbrottet lika tjockt som täcket som ligger över oss sedan du lämnade oss. Hur kan livet förändras så fort? Du skrev i din blogg i slutet på juli och tre månader senare finns du inte längre kvar här nere hos oss!

Saknaden är obeskrivlig Christian!

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen.

3 svar to “Christians änglamamma / Stenbrottet i Grötvik”

  1. Ludmilla Says:

    Det är där vi brukar fira midsommar. Stenhuggerivägen. Känns speciellt att Christian hoppat där. Jag har bilder med Linnéa från samma plats.Kram

  2. Rebecka Says:

    Tycker om det du skrev! Spännande att se en del prima grejer och inte endast det vanliga sakerna som man kan läsa om hela tiden. 😉

  3. Erika Says:

    Bra skrivet tycker jag faktiskt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: